Iphone 3GS-t frissítettem 6. 0.1-re, de bal felső sarokba azt írja "nincs szolgáltatás" mi a teendő?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 23:03
1/17 anonim válasza:
Újra kell jailbreak-elni és függetleníteni.
2/17 anonim válasza:
ez így igaz ráadásul régebbit dobnak rá mert visszatörni nehezebb!
3/17 anonim válasza:
iPhone-nál nem nagyon van downgrade, tehát egy azonos verziójú custom firmware-t kell keresni, ami aktivált, és iTunes-ban Shift + Restore. Vagy ha van Mac-es haverod, Pwnagetool-lal megcsinál neked egyet a gyáriból.
4/17 A kérdező kommentje:
[link] ennek a videó segítségével raktam rá redsn0w-al majd iexplorer-el töröltem a setup fájt.. ezzek után mit csináljak? cydia még nincs rajta, ha azt rá rakom jó lesz??
2013. jan. 21. 16:14
5/17 anonim válasza:
Nem lesz jó, mert nem hacktiválja.
Töltsd le az eredeti 6.0.1 firmware-t, és csináld meg így:
http://www.youtube.com/watch?v=Gi22Ek4xvNo
A végén az iTunesban a Shift gombot tartsd nyomva, amikor a Restore-ra kattintasz.
6/17 anonim válasza:
Helike13 : de lehet downgradelni 4.1-re . Csak erre az egy verziora.
8/17 anonim válasza:
Igen, eszerint :)
Van downgrade? Általában beintenek az Apple cuccok a downgrade-re.
9/17 A kérdező kommentje:
[link] alatt az írják hogy "Szia, nekem old bootos a Gs, gondolom mindent ugyan így csináljak, csak a végén untethered lesz, ugye?" és írják rá , hogy igen! szóval akkor a végén mit kell csinálnom? untethered azt hogy csináljam?
2013. jan. 21. 17:30
10/17 anonim válasza:
Miért, a tied régi iBoot-os? Ha régi iBoot-os, akkor untethered lesz, persze. Az azt jelenti, hogy gépredugás nélkül is elindul. De a 3GS-ből van új iBoot-os, ami csak gépredugva is bekapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!