Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most nem igazán értem, hogy...

Most nem igazán értem, hogy ez az akció mit is takar?

Figyelt kérdés

* web\\\'n\\\'walk 80MB előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozattal az előfizetésre + 12 hónap a NET 80MB szolgáltatásra, 1 éves részletfizetéssel

* most alacsonyabb ár

* hűségpontok beszámítása

Ha megveszem olcsóbbért (33 990 Ftért) a telefont, ezzel az akcióval akkor még pluszban havonta kell fizetni a NET-ért (mert azt irja h +12 hónap NET) vagy az ingyenes? akkor ez a web\'n\' walk a netre vonatkozik?

61 600 Ft helyett

3 990 Ft kezdőrészlettel (további részletek)

Teljes ár 33 990 Ft

Kezdő részlet 3 990 Ft

Fennmaradó hátralék 30 000 Ft

Futamidő 12 hónap

Havi törlesztés 12 x 2 500 Ft

Teljes ár: 33 990 Ft

* Minden előfizetéshez ajándék kedvezmény!

2009. aug. 30. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
azért kapod olcsóbban a telt, mert a net szolgáltatásra vállalnod kell egy éves hűséget. Természetesen annak van plusz havidíja, olyan 1900ft körül. Ez igazán akkor éri meg, ha netezel is a telefonnal és amúgy is rendelnél egy ilyen csomagot. Ha nem használod ki akkor felesleges, mert egy évre ez 24ezer ft és annyival nem adják olcsóbban a telefont.
2009. aug. 30. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:

értem, én nem akarok netezni :) köszi

akkor ez jobban megéri?, itt a részleten felül nem kell még mást fizetni?:

* Részletfizetés!

Webshop előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozattal,

1 éves részletfizetéssel

* most alacsonyabb ár

* hűségpontok beszámítása

* Minden előfizetéshez ajándék kedvezmény!

61 600 Ft helyett

6 990 Ft

kezdőrészlettel (további részletek)

Teljes ár 39 990 Ft

Kezdő részlet 6 990 Ft

Fennmaradó hátralék 33 000 Ft

Futamidő 12 hónap

Havi törlesztés 12 x 2 750 Ft

Teljes ár: 39 990 Ft

2009. aug. 30. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
persze, h jobb. Gondolj bele, h így 6ezerrel fizetsz többet, de nem kell egy évig havonta 2000-ret fizetned pluszban.
2009. aug. 30. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
ja, a másik kérdésre a válasz:-) a részleten felül természetesen a havidíjat kell fizetned, illetve amennyit telefonálsz. A legolcsóbb havidíj 1900ft körül van, ez teljesen lebeszélhető.
2009. aug. 30. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!