Ajánlana nekem valaki egy igazán jó telefont? Amit persze már ki is próbált és bevált.
Olyanok véleményét kérném akik valóban használták azt a telefonfajtát, ami szerintük jó, mert tesztvideókat én is tudok nézni, de abból nem derül ki minden.
Egyébként 35.000Ft körülig írjatok telókat, ja és Blade nem érdekel még mielőtt írnátok! :)
Köszi :)
én a nokia e63at ajanlanám, sok androidb*zi szidja az op.rendszere miatt,de nekem eléggé bevált, én amire használom :sms, internet,email, navigácio (google mapsel),
ha pedig nem számit, hogy okostelefon legyen, akkor a samsung chat is nagyon jó, ojanom is volt második telefonként, jól megy rajta a wifi ahhoz képest h nem smart.
ha pedig androidos,touch-os kell akkor a galaxy i5500 mozog ebben az árkategoriában, ilyet nem használtam, de elég jókat hallani róla, persze mindjárt jön valaki és leolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!