Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az, ami bevált, milyen...

Mi az, ami bevált, milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Már muszály vennem egy új telefont..50ezer alatt, nem, vagy nem teljes éríntő képernyős, ami NEKTEK bevált és tartós, de mégse gagyi? és azért tud is valamit. van olcsón olyan, aminek olyanok a gombjai, mint egy billentyűzet?? (nem tudom érthető e ..:D ) az a baj, hogy ami tetszik, csak 100 felett láttam. Samsung N97 mini-he keresnék hasonlót.Ami úgy nyílik annyira tetsziik!
2011. jún. 28. 02:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem a Sony Ericsson Xperia X8 vált be...DE!!

1. Mivel neked QWERTZ billenytyűs kell ezért ajánlom a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-t

2. Nokia-t ne vegyél mert szarok!

3. Olyan nincs hogy Samsung N97 mini! Olyan van hogy Nokia N97 mini, de mégegyszer mondom ha Nokia és érintős akkor egy nagy fos!!!

4. Ha a SE Xperia X10 mini pro nem tetszik ajánlom figyelmedbe a Sony Ericsson AINO-t!!

Szóval röviden tömören kell neked egy QWERTZ billenytyűzetes teló, ami 50.000FT alatt van! Ha ezek a feltételek akkor a legjobb választás a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro!!!

2011. jún. 28. 03:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát ja, csak az a baja h kurv@ra kics a kijelzője

Ezen kívül kicsi a felbontása

TFT kijelző

2011. jún. 28. 08:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Használtan iPhone 3G, ha érintős kell ennyi pénzből ez a legjobb, nyomósból meg nem is tudom
2011. jún. 28. 08:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Samsung Chat: ennek van qwerty-je és a középső gombja érintős!
2011. jún. 28. 08:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Hátrányok?? Tényleg annnnnyira nagyon gyorsan lemerül???Mert az nem a legjobb ..:/

2011. jún. 28. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha azt szeretnéd, hogy tudjon is valamit akkor szembe kell nézned a modern telefonok hátrányával ami az aksi gyengeséged. Egy okostelefonnál sajnos ez van. De cserébe majdnem tud annyit mint egy számítógép.

Qwerty-s androidos teló: Motorola Milestone használtan már van ennyiért

Qwerty-s WinMo-s: HTC Touch pro, Touch Pro2, Diamond Pro már csak használtan vannak és olyan 30 körül már beszerezhető egy megkímélt példány.

2011. jún. 28. 12:50
 7/11 A kérdező kommentje:
LG GT350 Town?? vélemény? én kinézetre is megyek és ez nagyon tetszik.. ismeritek??
2011. jún. 28. 12:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Pont ezt az LG-t?? :/ Te döntésed de ugyanaz a szoftver rajta mint a KP500-asokon csak a kinézet más... magyarul ugyanolyan sar, de azt szerintem már nem érdemes megvenni mindenképpen androidosat vegyél! Sony Ericsson Xperia X10 mini pro!!!
2011. jún. 28. 16:23
 9/11 A kérdező kommentje:
De annak elvileg nagyon rossz az akkumulátora.:S
2011. jún. 28. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:
De nem rossz ugyanolyan mint az X8 és az nekem 3 napig is bírja! Pedig Wifizek meg mindent csinálok rajta!!
2011. jún. 28. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!