Sony Xperia Sola v. Nokia Lumia 800 v. Samsung Galaxy S Advance?
Tippeket, véleményeket, javaslatokat várok!
Előre is köszönöm!
Használtam ezeket, megosztom veled a vélményemet:
- Xperia: Ez nekem nagyon bejött, főleg, a floating touch miatt, és viszonylag szép képeket csinál.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9Q73b..
Kritériumom az, hogy 3,7"-es a kijelző, ami nekem egy kicsit kicsi(de ez csak nekem!). Ráadásul a nagyobb rendszerigényő programok és a Flash-es weboldalak néha beszaggatnak.
- Galaxy: Ez nekem szintén nagyon tetszett. A mérete, tulajdonságai jók, a Flash programok is futnak rajta. Az egyetlen rossz dolog az, hogy lassan csinálja a képeket. De ezen kívül minden fut rajta, jó telefonról van szó.
-Lumia: Nem rossz telefon, de a WP nekem egyáltalán nem jön be. Viszont lejátssza a HD videókat, szép képeket csinál, és viszonylag gyors is.
Mindent összegezve az Xperia-t ajánlom, nekem ez tetszett a legjobban, és egy átlagos felhasználónak tökéletes telefon.
@#5
Ezek nagyon gagyi összehasonlítások, a nagy részének semmi valóságalapja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!