Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék,kb 50-60ezer forint körül... Mit ajánlatok? Néztem esetleg a Samsung Advance-t,HTC Desire X-et is....Esetleg ti mit ajánlanátok? Ötlet,esetleg a telefonokról véleméyn? :) Köszönöm.2013. jan. 16. 20:37
1/7 Afert567 válasza:
Ha rám halgatsz ne gondolkozz galaxy-kban. Én szivesen vennék ZTE Blade-et vagy sony erikson xperia mini pro
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan montad? :D
2013. jan. 16. 21:19
3/7 anonim válasza:
szerintem komolyan gondolta és nem ok nélkül
4/7 Rakeem1985 válasza:
Csak hogy az legyen ilyen válasz is: Galaxy S Advance. Az a legtutibb ilyen árkategóriában. Vita nincs. Nem lehet alternatíva mellette az SE mini pro meg a többi ilyen "lötyimötyi" játékkacat készülék. Van eszed Samsungot veszel. (Egy lelkes és elégedett SGS2 használó)
5/7 Afert567 válasza:
Nekem galaxy ace-m van és utálom. Ha lehetne visszatekerném az időt addig amikor vettem és másikat vennék. Akkoriban még gondolkoztam a huawei-n már bánom hogy nem azt vettem.
6/7 anonim válasza:
Samsungot éppeszű ember nem vesz. Az s advance-nél jobb olcsóbban az xperia sola, ugyan annyiért meg sokkal jobb az xperia p.
7/7 anonim válasza:
A samsungnak is megvan a maga árkategóriája, amitől már nem sajnál semmit. Ez százezer felett van, ott senkinek sem lehet oka panaszra, szerintem. Ilyen árban esetleg valami ZTE, vagy HTC. A mostani HTC windows phone tudtommal körülbelül ennyi és én eddig csak jót hallottam róla. Aztán ott vannak a lumiák. Lumia 610. És persze, a Sony-k. HA P-t találsz ennyiért, akkor csapj le rá, mert zseniális- bár kételkedem, hogy ennyiért lenne. Ha nem, akkor pedig ott az u - bár nekem nem a szív kedvencem például -, de ott van a sola is, ami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!