SEGÍTSÉG! Elrontottam a telefonomat! (android) Mit csináljak?
Nah szóval van egy Huawei Ascend y200-asom. Sikeresen ki rootoltam. Eddig mindig szép és jó volt örültem is neki de sajnos jó pár dolgot letöröltem a telefonról... és nem működött a névjegyek, a google play és hasonlók.
Gondoltam hogyha bemegyek a recoverybe és nyomtam egy wipe data/factory reset-et és újraindítottam (én hülye nem csináltam biztonsági mentést) Betölt és kirakja hogy érintse meg az androidot... akár hogyis érintem semmi se történik :S:S Így most igy állok akárhogyis olvasgattam sehol se találtam megoldást. Mit csináljak????
nyomj egy hardresetet a telcsin először is.
Hát megpróbáltam hard resetelni a leírtak alapján csak nemtudom hogy ez normális-e?
-- Wiping data...
Formatting /data...
Formatting /cache...
Formatting /sd-ext...
E:format_volume: make_extf4fs failed on /dev/block/mmcblk0p2
Formatting /sdcard/.android_secure...
Data wipe complete.
Utána újra indítottam a leírtak alapján és még mindig ez a probléma.
Bebootol. Bejön szépen és írja Üdvözli a U8655-1 Kezdésként érintse meg. Ott áll a kis android figura akárhogy is nyomkodom nem történik semmi se. :S:(
ennek az alján találod a féltéglésított telcsi visszaállítását
azt próbáld meg ha sikerül örülsz ha nem szerviz.
Sikerült megoldani a problémát... :D de azért köszönöm a segítségeteket :)
(ha valaki utólag olvasná a lényege az volt hogy valami fontos rendszerfájlt is letöröltem... megoldás hosszas töprengés után az volt hogy a gyári romot kicseréltem egy főzőtt német romra :) nem volt annyira bonyolult de sikerült és most örülök mint majom a f*szának :) )
Még egyszer nagyon köszönöm szépen a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!