Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SEGÍTSÉG! Elrontottam a...

SEGÍTSÉG! Elrontottam a telefonomat! (android) Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nah szóval van egy Huawei Ascend y200-asom. Sikeresen ki rootoltam. Eddig mindig szép és jó volt örültem is neki de sajnos jó pár dolgot letöröltem a telefonról... és nem működött a névjegyek, a google play és hasonlók.

Gondoltam hogyha bemegyek a recoverybe és nyomtam egy wipe data/factory reset-et és újraindítottam (én hülye nem csináltam biztonsági mentést) Betölt és kirakja hogy érintse meg az androidot... akár hogyis érintem semmi se történik :S:S Így most igy állok akárhogyis olvasgattam sehol se találtam megoldást. Mit csináljak????

2013. jan. 16. 19:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Hát igen, a rootolt telefonok ilyen lehetőségeket is megnyitnak (törlés onnan, ahonnan nem kéne).

Ilyet én is szoktam csinálni, de ha nem tudom mi az, nem törlök semmit!

2013. jan. 17. 10:02
 12/12 DeLUX1337 válasza:
Azért nincs rajta google play meg stb mert nem csak az androidot kell rárakni hanem a google apps ot is azt úgy tudod hogy pl 4.4 et raktad a telódra beírod googlebe hogy gapps android 4.4 és kész
2015. nov. 6. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!