Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy hadd vehessek telefont?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nem engedik a szüleim,hogy vegyek egy Sony Ericsson Xperia X8-at. A mostani előtt volt 2 telefonom. Csak a mostani érintőképernyős. (Samsung S5230) Nekem még sosem vettek telefont,mindig a bátyám kapott,és ami neki már nem kellett azt "átpasszolta" nekem. A mostani egy rakat sz*r. Karcos a képernyője,lassú,nem mennek rajta a játékok... Szóval kéne egy új.. VAN RÁ PÉNZEM,de nem engedi anyum. Apum még nem is tudja. Amikor megakartam kérdezni ezt válaszolta: "NEM szó sincs róla,apád úgy se engedné meg!" Nem értem...Még meg se kérdezte. És még amikor 3 éve kutyát akartam akkor egyből ő is belement... Nem merem megkérdezni tőle,hogy miért nem engedi,mert mindig olyan gyorsan felkapja a vizet. Alig tudok vele normálisan beszélgetni. Tudom hogy nem vagyok az a minta gyerek, de 5-ös 4-eseim vannak. Csak az a baj velem,hogy sokat beszélek. Hogy tudnék próbálkozni,hogy megengedje első sorban anyum? Nem értem a bátyám mindig kap. Nem vagyok féltékeny,de egy kicsit talán még is.... Most kapott pénz jogsira is. Kérlek normális válaszokat! U.I.: Bocsánat,ha van benne helyesírási,vagy fogalmazási hiba! ?

2013. jan. 16. 15:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korábbi 2 választ!:) Úgy látszik még meggondolja. Sőt már apum is tudja,és ő is még gondolkodik!:D Köszönöm a tanácsokat beváltak! (a normálisabbak persze...)
2013. jan. 17. 20:47
 12/16 anonim ***** válasza:

próbálj meg sony xperia tipo-t. az a legjobb teló ebben a kategóriában(mivel a samsung (leginkább) ebben a kategóriában túl árazott, elavult hardverű mobilokat árul)

vagy esetleg zte blade 3. e kettő közül ha sikerül rábeszélni őket perfekt telók a kategóriájukban

2013. jan. 18. 12:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Azóta már megenyhültek és vettünk egy Xperia Tipot.
2013. febr. 11. 20:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak!:)
2013. márc. 3. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Mondtam én, hogy meg lesz csak nem kell feladni :D
2013. márc. 3. 15:59
 16/16 A kérdező kommentje:
:)))
2013. márc. 4. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!