Samsung SIII vagy Iphone 5?
iphone5: tartja az arat, ergo kevesebbet kell rafizetned a kovetkezo cserenel akarmit is veszel..felhasznalt anyagok (sokkal minosegibb nem kopogos muanyag),kezelhetoseg (menurendszer)sokkal jobb, az S3 otromba egyszeruen nem all kezre hiaba a nagy kijelzo fenykepezesnel pl nagyon gaz ossze vissza nyomkodod a telot,ami a samsung mellett szol talan a fenykepek minosege..hirtelen ennyi jutott eszembe, a tapasztalat onnan van, hogy a csajomnak S3-asa nekem meg 5-osom van..en el nem cserelnem semmi penzert es ha hasznalnad a 2 telefont mondjuk 1-1 hetig akkor neked is ez lenne a velemenyed..valaki irta hogy a haverja lecserelte samura az almat es hogy hogy el van ajulva, hat erol annyit hogy az en haverom is ugyanezt tette egy pillanatnyi elmezavaraban es kb 2 het mulva a telo ott is volt a vateran eladosorban majd amikor elkelt rohant es vett egy 5-ost (4-esrol valtott a samura)..utana azt mondta h soha tobbet nem kiserletezget, ami bevalt azt minek
megvaltoztatni? ja es az android sehol sncs az ioshoz ez viszont teny (tamogatas stb) hat ennyit akartam mondani..
7-8 az kommentelő !! Én személy szerint nem arra gondoltam hogy karcérzékeny . Egy haveromnak van iphone 5 és már egy csomó karc van rajta bár ez embertől is függ hogy vigyáz rá.
Youtube néztem Szakértőket és ők is azt mondták hogy karcérzékeny. Nekem mondjuk mindeggy mit vesz ki, csak van egy véleményem mint nektek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!