Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség, átvertek?

Segítség, átvertek?

Figyelt kérdés
Minap vettem egy Apple iphone 4S készüléket, kifizettem érte 70.000Ft-ot, de otthon vettem észre hogy klón. Mit tegyek???
2013. jan. 15. 16:20
 1/9 Mr.Kütyü ***** válasza:
hol vetted??
2013. jan. 15. 16:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Interneten hirdették, személyesen vettem át budapesten.
2013. jan. 15. 16:25
 3/9 anonim válasza:
hát akkor sürgősen hívd fel a srácot, és kérd vissza a pénzedet, és add neki vissza a telót; 3 napon belül INDOK NÉLKÜL kell, hogy visszatérítse a vételárat.. legalábbis így tudom, nem biztos h igazam van.
2013. jan. 15. 16:27
 4/9 A kérdező kommentje:
De ez magánszemély, nem vállalat. Rendőrség nem foglalkozik ezzel? Ne jelentsem fel?
2013. jan. 15. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs számla vagy egyéb bizonyiték,akkor cseszheted!Vaterán vetted?
2013. jan. 15. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ráb*sztál, erre nem igazán lehet mást mondani. Vedd tanulópénznek. Azt meg mondjuk nem teljesen értem, hogy ott a helyszínen miért nem tudtad megállapítani, hogy nem iPhone.
2013. jan. 15. 16:32
 7/9 Golan Trevize ***** válasza:

Az adásvételi szerződéssel besétálsz az illetékes rendőrkapitányságra, és feljelentést teszel.

Értékhatáron felül van, tehát foglalkozni fognak vele.

2013. jan. 15. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Van egy olyan sanda gyanúm,hogy se számla se adásvételi!Aki ilyen pancser,hogy egy klónt vesz,mert lusta megnézni a helyszinen mielőtt átveszi az meg is érdemli,hogy átverjék.Hisz nap mint nap nem hallani mennyi embert átvernek ezekkel a klónokkal!?Ha van esetleg térfigyelő kamera felvétel amin mind a két fél felismerhető akkor talán lehet valamit tenni.De az összeget biztos fújhatod!Hisz az nem bizonyitható!
2013. jan. 15. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Kicsit sem volt gyanús mi, hogy 70k-ért Iphone 4S-et árul. Meg is érdemled.

Ennyiért már normális telefont is kaptál volna. Xperia U, Xperia P.

2013. jan. 15. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!