Beadtam a betört képernyőjű telefonomat szervízbe, de nem adtak papírt. Lehet hogy átvertek?
Szóval betört az érintőképernyős telefonomnak a képernyője és elvittem csütörtökön szervízbe. Nem adtak semmilyen papírt ami igazolná hogy tényleg náluk van. Azt mondták vagy pénteken, vagy legkésőbb hétfőn lesz kész a telefon és majd felhívnak. Azóta sincs semmi, habár még ma 5-ig hívhatnak.
Létezhet ilyenkor hogy 'behúzzák' a telefont?
miért tartanád kizártnak? több helyre is elvittem ahol mondták hogy megtudják csinálni, csak a képernyőt kell kicserélni.
egyedül ez a papír dolog aggaszt
pni, amit kizártnak tartok, akkor azt úgyis is meg tudják tenni, ha adnak neked róla egy papírfecnit.
Szóval emiatt ne aggódj szerintem. Azt megkérdezted, nagyjából mennyibe fog kerülni?
Ezeknél a szervizeknél előfordulhat, hogy egy másik használtat raknam neked bele új árában. Én inkább emiatt aggódnék, de végül is ha működni fog hibátlanul, akkor mindegy.
igen megkérdeztem, azt mondták kb 10-ért csinálják meg.
ebben van valami hogy papír nélkül is eltudnák lopni, remélem ma hívnak.
köszi a válaszokat
Ráragasztották pl a hátuljára a nevét, számát.
Én már vagy 5x javíttattam telefont, kb mindig más helyen, és talán vagy egyszer kaptam átvételit róla.
igen a hátuljára ragasztottak papírt oda felírták a nevem meg a telefonszámom.
voltam bent náluk azt mondták hogy szerdán lesz kész.
eléggé elhúzzák a dolgot de mindegy most már nyugodtabb vagyok.
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!