Nokia Lumia 920, sok probléma! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy Nokia lumia 920asom, az akkumulátor nagyon gyorsan merül. A készülék használat közben ki szokott fagyni és túl is melegszik. Sok illesztési problémám van, az előlapi kamera poros, a képernyő korul ahol illeszkedik a házzal, ott is. A hátsó kamera nem rendesen zárt es az is ugyan ilyen gonddal küzd.(soha nem esett le, es tokban is van tartva)Mit lehet ilyenkor tenni?2013. jan. 15. 11:10
11/12 anonim válasza:
Én csalódtam a finn gyártóban, ugyanis a telefon 2 napos, és már nem működik a LED max csak akkor ha benyomom a burkolatot a kamera mellett. Plusz elszállt a jack aljzatom bal füles érintkezője. A telefon kb 2 hetes, csak azért nem adtam még le, mert megszeretném örökíteni vele a gyerekem születését. Gari szerviz után megy fel a netre. Soha többet Nokiát.
12/12 anonim válasza:
Javítanám az előző kommentemet. A telefon 2 napos volt mikor már a kamera LED sem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!