60ezer ft-ért milyen telefont választanátok?
Nekem most a "nyerő" a Samsung Galaxy S Advance. Viszont a formája annyira nem tetszik. Jelenleg egy Samsung Galaxy Mini 2-m van, de nincs benne vaku, ami nagyon hiányzik belőle.
Javasolnátok ebben az árfekvésben jó telefont?
Az S Advance nagy riválisa a ZTE Grand X.
Ne robbantsunk ki ősvitát azzal h melyik a jobb, kb ugyanazt tudja mindkettő, kevés különbség van köztük.
Ha kicsit lehet 60 fölé menni keress olcsón Sony Xperia P-t, vagy LG L9-et.
Ez a 4 telefon van egy mezőnyben, mind kicsit másabb mint a többi, kinek mi a fontos.
Illetve HTC től a Desire X van még errefelé.
Ha küldöldről is tudsz rendelni, onnan akár még olcsóbb és jobb Huaweit is találsz, illetve egy olcsóbb Motorola RAZR-t is nézhetsz, de ez már macera, inkább maradj az előbbi 5 gyártó valamelyik középmodelljénél.
Azt nem tudtam h kinek lesz a teló :)
És Te tudod, neked mi a fontosabb, én végül ZTE-t vettem még asszem október végén, nem bántam meg.
Már a mobilarénások pont h az egekig disérték a ZTE-t, majdnem különösen ajánlotta kapott (amit eddig ha 5ször adtak :D)
Igen, ajánlottat kapott, de a kijelzőjét, kameráját, hangszóróját nem igazán dícsérte. Az Advance-ről jobbakat írt ezeknél.
Na, van egy kis időm még, gyűjtöm rá a pénzt, addig meg hátha kiadnak egy esetleg kisebb telefont ilyen tulajdonsággal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!