Az emberek belegondolnak ebbe?
Az eredeti kérdés és a kérdező által felvetett dolgok az én fejemben is megfordultak.
Így kíváncsian figyelem, hova vezet ez a beszélgetés.
Nekem egy kb. 2 éves Nokia C3-00 telefonom van. Lehetne rajta mobilnet, de nem tartom fontosnak. Örülök, ha legalább úton nem vagyok online. Ami pedig valóban fontos, az úgyis eljut hozzám SMS-ben vagy hívás formájában, és ez visszafelé is igaz.
Ezen a készüléken van wifi, amit sokszor a buta felhasználóknak köszönhetően vígan tudok használni városban. :)
Amire nekem szükségem van egy telefonon, az megvan ebben.
A többire ott a laptop. Azon dolgozom. Érdekes volna fordítói munkát végezni okostelón. :D
Nekem volna annyi kérésem a kérdezővel (és velem is) ellenkező véleményen lévőkhöz, hogy ne vegyék az eredeti felvetést támadásnak.
Szerintem ez egy érdekes téma, boncolgatásra érdemes.
De a lényeg: mindenkinek másra van szüksége, és ez alapján más a megítélés is.
(De pl. egy tizenévesnek minek egy nála okosabb telefon?
Ugyanakkor megint más egy vezetői beosztású személy esetén...)
Nekem egy Sony Xperia P típusú telefonom van. Eddig sosem vásároltam drágább, újabb, vagy egyáltalán érintőképernyős telefont, de mostanra eljutottam oda, hogyha már ráveszem magam, hogy veszek egyet, akkor jót veszek, amit ki tudok élvezni. A sok utazásom alatt szükségem van zenére, netre, beszélgetésre, olvasásra, és lehetőleg nem úgy, hogy közben +20ezer a számlám. Befizetek x forintért netet, és elvagyok vele. Laptopom nincs, csak otthoni gépem, ami kilenc éves, épphogy kocog, míg a telefon száguld.
Érdekes téma ez, az biztos, és egyetértek abban, hogy a fiatalságnak - vegyük a 7-14 éves korosztályt - felesleges nagy telefon, drága, mert kétévente úgyis cseréli, mert van jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!