Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emberek belegondolnak ebbe?

Az emberek belegondolnak ebbe?

Figyelt kérdés
Ha valaki azt mondja pl, hogy szeretne venni egy telefont például 120.000ft-ért, akkor miért nem vesz laptopot? Nem azért kérdezem, mert irigykedek, hanem csak hogy miért nem vesznek ilyenkor egy notebook-ot? 120.000ft-ból már nagyon jó kis notebbook-ot lehet venni, ami NAGY képernyős, és jobb a telefonnál, továbbá, kényelmesebben is tudod használni, mint a telefon 4-5 colos képernyőjét! Vagy! Ha még hozzágyűjt az ember egy kicsit, akkor már nyáron el is tud menni nyaralni belőle! Az emberek nem gondolnak bele ilyenkor? Hogy vesznek vagy 200.000ft-ért egy iPone-t amiből már egy erős laptop, egy nagyon erős gamer gép, illetve egy kisebb üdölés is beleférne!

#telefon #ár #belegondol
2013. jan. 14. 16:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
megkaptad a válasz sztem... :D
2013. jan. 14. 18:20
 22/24 dastan01 ***** válasza:
en is s3 vetem és egy telo praktikus sok miden van benne amit a mai világba sokan használnak a emberek!!!es jo gyors internet ezni vele !!
2013. jan. 14. 18:38
 23/24 anonim ***** válasza:

Az eredeti kérdés és a kérdező által felvetett dolgok az én fejemben is megfordultak.

Így kíváncsian figyelem, hova vezet ez a beszélgetés.

Nekem egy kb. 2 éves Nokia C3-00 telefonom van. Lehetne rajta mobilnet, de nem tartom fontosnak. Örülök, ha legalább úton nem vagyok online. Ami pedig valóban fontos, az úgyis eljut hozzám SMS-ben vagy hívás formájában, és ez visszafelé is igaz.

Ezen a készüléken van wifi, amit sokszor a buta felhasználóknak köszönhetően vígan tudok használni városban. :)

Amire nekem szükségem van egy telefonon, az megvan ebben.

A többire ott a laptop. Azon dolgozom. Érdekes volna fordítói munkát végezni okostelón. :D

Nekem volna annyi kérésem a kérdezővel (és velem is) ellenkező véleményen lévőkhöz, hogy ne vegyék az eredeti felvetést támadásnak.

Szerintem ez egy érdekes téma, boncolgatásra érdemes.

De a lényeg: mindenkinek másra van szüksége, és ez alapján más a megítélés is.

(De pl. egy tizenévesnek minek egy nála okosabb telefon?

Ugyanakkor megint más egy vezetői beosztású személy esetén...)

2013. jan. 14. 20:50
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem egy Sony Xperia P típusú telefonom van. Eddig sosem vásároltam drágább, újabb, vagy egyáltalán érintőképernyős telefont, de mostanra eljutottam oda, hogyha már ráveszem magam, hogy veszek egyet, akkor jót veszek, amit ki tudok élvezni. A sok utazásom alatt szükségem van zenére, netre, beszélgetésre, olvasásra, és lehetőleg nem úgy, hogy közben +20ezer a számlám. Befizetek x forintért netet, és elvagyok vele. Laptopom nincs, csak otthoni gépem, ami kilenc éves, épphogy kocog, míg a telefon száguld.

Érdekes téma ez, az biztos, és egyetértek abban, hogy a fiatalságnak - vegyük a 7-14 éves korosztályt - felesleges nagy telefon, drága, mert kétévente úgyis cseréli, mert van jobb.

2013. jan. 14. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!