Ha valaki azt mondja pl, hogy szeretne venni egy telefont például 120.000ft-ért, akkor miért nem vesz laptopot? Nem azért kérdezem, mert irigykedek, hanem csak hogy miért nem vesznek ilyenkor egy notebook-ot? 120.000ft-ból már nagyon jó kis notebbook-ot lehet venni, ami NAGY képernyős, és jobb a telefonnál, továbbá, kényelmesebben is tudod használni, mint a telefon 4-5 colos képernyőjét! Vagy! Ha még hozzágyűjt az ember egy kicsit, akkor már nyáron el is tud menni nyaralni belőle! Az emberek nem gondolnak bele ilyenkor? Hogy vesznek vagy 200.000ft-ért egy iPone-t amiből már egy erős laptop, egy nagyon erős gamer gép, illetve egy kisebb üdölés is beleférne!
Nézd, én is hülyeségnek tartom aki ennyit költ ilyen dolgokra de az már túlzás amit te csinálsz.
Nyaralásra marhára nem költenék amúgy. Inkább vennék egy nagyobb TV-t.
Telefonra max 30-40k-t költenék. Laptop/tablet hülyeség, mert van itthon gépem és telefon meg jó arra, hogy olvassam a híreket.
2013. jan. 14. 17:24
12/24 Beviz Elek válasza:
Az én telóm sem 100 volt, hanem 30, de ha lett volna pénzem, akkoris inkább teló nint laptop. Amióta megvan, kb hetente kapcsolom be a gépet egy picit! Ha elmegyek kocsival vhová, akkor nem a laptop a gps-em. Ha gyalog keresek valanit, akkor telón google maps és meg van oldva. Vicces lenne pesten egy laptoppal az ölben közlekedni..
2013. jan. 14. 17:31
13/24 anonim válasza:
Szerintem mindenki tudja mire költi a pénzét.Én is most vettem nemrég egy Galaxy S3-at mert én így találtam jónak.Laptopom már van Tabletre meg nem tartok igényt ha már van okostelóm is meg laptopom is.A telómat bárhova kényelmesen magammal tudom vinni és mégis tudok rajta majdnem minden olyat csinálni amit tableten vagy egy gyengébb fajta laptopon.És még pluszba tudok rajta telefonálni is.Nem kell irigykedni hogy valaki meg tudja venni ezeket te meg nem.Lehet te akkor se vennéd meg ha megtudnád mert te csak az alapfunkciókat használod.De sokan azért ennél többre is.
2013. jan. 14. 17:41
14/24 A kérdező kommentje:
A GPS is minek? Minden ki van táblázva! De meg is kérdezheted egy embertől, hogy merre van az xy utca
2013. jan. 14. 17:42
15/24 A kérdező kommentje:
Áhh. Mostmár értem, hogy a 10-es válaszolónak, miért csak 57%-os a hasznos válasz jelzője!
2013. jan. 14. 17:43
16/24 Gugu Gabor válasza:
Nekem munka közben nem egyszer van olyan szerencsém hogy el kell menjek xy falu/város/került, xy utcába na most vagy megállok minden sarkon kérdezősködni vagy térképekkel vacakolok vagy GPS.
2013. jan. 14. 17:53
17/24 A kérdező kommentje:
Kedves redondo nekem 72% hasznosak a válaszaim, és lefogadom, hogy amint ezt elolvasod, azonnal lepontoznád nekem minden kérdéseimet!
2013. jan. 14. 17:55
18/24 anonim válasza:
Te tényleg irigy vagy...
Akinek van ennyi pénze egy telefonra, sztem van annyija még, h eltudjon menni nyaralni (nem biztos, de érted mit mondok)
A másik, ha lenne ennyi pénzem, és telefont vennék, lehet, h ilyen drágát vennék, mert egy csúcstelefon és egy ot995 között (ami jelenleg van nekem) felhasználói élményben IS hatalmas a különbség. Az másik, hogy most jelenleg másra költeném a pénzt, mert van sok más, amire költeném.
Na meg azok közül, akik s3-at, vagy note2-t vesnekz, nem egy van, aki azon dolgozik...
2013. jan. 14. 18:03
19/24 anonim válasza:
*vesznek
2013. jan. 14. 18:03
20/24 A kérdező kommentje:
OKos enged szamár szenved. A kérdésre választ szeretnék, és nem veszekedést
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!