Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple store-ban raknak fel...

Murányi Eörs kérdése:

Apple store-ban raknak fel kijelző védő fóliát Iphone 5. -re?

Figyelt kérdés
Adott egy iphone 5 amin Október 30.ig van Apple Store garancia! Szeretnék kijelzővédő fóliát a telóra, és ha beviszek akkor ott raknak rá?

2013. jan. 14. 15:42
 1/5 A kérdező kommentje:
"ha beviszem" az iphone-t! Bocsánat!
2013. jan. 14. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem 1000%, hogy van rá és fel is teszik, de nem biztos, hogy ingyen fogják adni.
2013. jan. 14. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Esetleg valaki csinalt mar ilyet? Ha odaviszek foliat akkor azt nyilvan nem rakjak nekem fel, szoval ott kell megvennem gondolom!
2013. jan. 14. 16:52
 4/5 reptoid ***** válasza:
Szerintem te is rá tudod rakni, hacsak nem Parkinson-kórban szenvedsz, ehhez nem kell szerviz :D
2013. jan. 14. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Probalkozhatsz vele otthon simán. EBayen pár 100 forintért tudsz venni 5 darabos csomagot. Ha az első buborékos lesz az sem katasztrófa annyi pénzért. Kidobod es kész. ( nem a telefont )

A trükk annyi hogy ne legyen a képernyőn egy pici apró szemmel nem látható porszem sem. Először megtakaritod alaposan aztán a legjobb rátenni egy képernyővédő foliát majd leszedni. Az tuti lehúzza a porszemeket aztán mehet ra a második élesben. Persze ha még rajta van az eredeti fólia akkor csak leveszed azt egy gyorsan ra az újat mielőtt bármi pici por vagy szösz is rámenne.

Amúgy ha ott veszed a foliát akkor biztos segítenek.

2013. jan. 14. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!