Olyan 70ezer Ft körül keresek okostelót. Milyet ajánlanátok? Nagy kijelző, jó kamera meg gyors működés lenne a lényeg. Samsung, Sony. Ezeket mondták. Akár használt teló is szóba jöhet.
Ajánlanám a Lumia szériát, ha nem ragaszkodsz az androidhoz.
Gyönyörű a kijelző, kamera a 800-ban 8 mp, nagyon szépek a képei, 16 Gb memóriával rendelkezik.
Maga a rendszer roppant gyors, nem túl nagy hardverigényű, nem akad, nem fagy.
Egyre több alkalmazás van rá ingyenesen is.
Gps offline-ben is megy, ha a térképet már letöltötted.
/5 perc alatt szedtem le és telepítettem is tegnap wifi-n 120 Mb-os Magyarország térképet./
50 körül már hozzá is juthatsz használtan, dominóban 65.
Sony Xperia P vagy T /utóbbi drágább, James Bond teló.:)/
ha ragaszkodsz a Sonyhoz.
Samsungnál az S2, S3, amit még ajánlani tudok.
Hát azért nem mondanám, hogy a Nokia a legjobb a kamerákban. :) Édesanyám nokiájában is 3.2-es kamera volt, mint az én régi Sony E-ben, és a Sonynak évezredekkel jobb volt.
Egyébként én az Xperia P-t ajánlom neked ennyiért. Zseniális, gyors, nekem sosem fagyott, gyönyörű képernyő, whitemagic, zenehallgatás is kiváló, agybadugós fülhallgató, smarttag - ami szintén hasznos és új technika -, és még milliónyi érv szól mellette. Ha nem Sony, akkor inkább Nokia. A Lumiák tényleg jó telefonok, mondjuk nekem furcsa a windows alap, de egyénfüggő.
Felejtsd el.:)
Ennyi pénzért tényleg ne egy gagyi telefont vegyél már.
HTC X tényleg jó, vagy a Lumiák.
Ennyi hülyét...
A sony az egyik legjobb telefonmárka.
Még hogy szoktak fagyni meg minden.
Meg mi az, hogy ne gagyi márkát válassz? A sony minőségben és tudásban is a htc szintjén van, ár érték arányban meg verhetetlen. A samsung meg tényleg gagyi.
Ennyiért magasan a legjobb az xperia p.
Excuse me?
A Sonynál jobb középáras márkát nem is tudnék mondani. A Nokia jó telefonokat gyárt, de valljuk be, hogy elkéri az árát érte. A Samsung nem megbízható százezer alatt, a HTC jó telefon, és a ZTE is nagyon bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!