Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri a kinézet miatt egy...

Megéri a kinézet miatt egy Android helyett egy WP8-at venni? (Bővebben)

Figyelt kérdés
Jelenleg egy SE Xperia X8-asom van , de amúgy is nem sokára veszek egy újabb készüléket helyette , már az Xperia Sola-t néztem néztem ki magamnak a Telenornál , de megtetszett a WP8 felülete addig nézegettem. Érdemes csak annyiért a Sola helyett egy WP8-as készüléket venni vagy egyszerűbb ha a Solára egy Win8-as Launchert teszek? Annyi gondom van vele , hogy a Solánál azért kissé drágábbak a WP7-et meg nem érdemes mert azoknak "lecsengett" talán.

2013. jan. 12. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
HTC HD2-t szerezz, Androidot és WP-is lehet rá telepiteni,emelett, Ubuntu,Meego,Linux :)
2013. febr. 7. 15:51
 12/12 Szerzsike120 válasza:
Üdv! Én mióta sony ericsson kijött azt használtam, majd android rendszer bejött rá és a sima sony is ennél a verziónál maradt. Számomra csak sok előnye van az androidnak mivel már kifejlett rendszer a WP8 meg olyan gyerek cipőben jár, hogy még fm rádió-s frissítés is most érkezik rá. Viszont 1 hónapja az asszonynak nokia múmia 820-s készüléket vásároltunk és meglepő módon borzalmasan bejön az a rendszer még úgy is, hogy nincs kiforrva teljesen. A csempéket is tudod formálni mint színben mint elrendezésben és egyre több alkalmazás jön ki és nem elhanyagolható az sem, hogy frissítéskor egyből jelez a készülék és nem kell gépre tenni meg babrálni vele csak WI-FI teli akku és teszi a dolgát. Én sony készülékem 2.1-ről 2.3-ra sem volt olyan könnyű frissíteni de 4.1-re sem gyerekjáték nem hozzáértők számára.. WP8-nál mindezt gép segítsége nélkül megteszi. Az biztos, hogy android jelenleg jobb, de ahogy kiforr a WP8 addigra simán verni fogja az androidot és az sem elhanyagolható szempont, hogy 2015-től jön a WP9 amiben már csempéket is ellehet tüntetni így háttérképek ikonokat is lehet majd be iktatni.
2013. aug. 20. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!