Megéri a kinézet miatt egy Android helyett egy WP8-at venni? (Bővebben)
Nem tudom mennyire használtad ki az android szabhatóságát de a WP egy zárt rendszer hasonló mint a iphone.
Én nem váltanék androidról WP-re imádom hogy szabhatom varrhatom a rendszert
3-as: szerintem itt elég sokan vitatkoznának azzal hogy a wp jobban használható rendszer az androidnál.
mi van ha meg unod a csempés kinézetet?
A wp-nél nincs esélyed váltani másra az androidnál fel teszel egy új launchert és kész aztán ha ezt is megunod vissza térsz a csempéhez
Kinézet miatt telefont venni?
Nálam a használhatóság az első szempont.
Nekem is volt X8-asom, a 2.1-es androidjával az volt a bajom, hogy nem lehetett memókártyára telepíteni, ezért kénytelen voltam rootolni majd app2sd-t meg egyéb mást tenni rá. Most egy 2.3.7-es Android Cyanogen van rajta, de sok örömöm nem volt benne mert a szabad RAM így már csak 30Mbyte és lassú is.
Egy hónapja van egy Solám 2.3.7-es Gingerbreaddel és egyelőre eszem ágában sincs ICS-t tenni rá pedig felajánlja. Tökéletesen működik így is, gyors, eddig még nem fagyott le, pedig nyüstölöm napjában sokat. Az Android azon tulajdonsága, hogy bármit, bármikor telepíthetek és megváltoztathatok rajta szerintem elengedhetetlen. Rengeteg jó app van a világon amik tényleg használhatók és idővel nélkülözhetetlenek.
A WP8-ról nincs véleményem , de volt a kezemben egyik kollégám Lumia 610-ese WP7-el. Szörnyű egy telefon benyomását keltette. Semmi nem állítható, se téma, se semmi. Angry Birdset nem engedte letölteni mivel kicsinek találta a hardvert. A Solámmal letöltöttem a WP7-re írt Angry Birds.xap fájlt ami át akartam küldeni Bluetooth-on a kolegámnak. Sajnos a Nokia Bluetooth-ja (bár látta a Solámat) semmilyen telefonnal nem kommunikál, csakis headsetekkel. Így a fájlküldés elmaradt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!