Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont tudnátok...

Milyen telefont tudnátok ajánlani? Érdemes még várni az újdonságokra?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például az iphone5-re vagy a samsung galaxy note 2-re. Bár árban mindkettőt sokallom. Nem tudom 2013 milyen meglepetéseket tartogat, érdemes e most belefektetni egy új telefonba, vagy várjak még vele?

Ha számít ez bármit is 16/L.

2013. jan. 9. 22:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Tessék itt vannak a vidik:

https://www.youtube.com/watch?v=N7-T53_pOSM

(Iphone 5 teszt illetve az S3 mosógépben való "fürdése")

https://www.youtube.com/watch?v=aYzYS3FBUqY (csak iphone teszt)

https://www.youtube.com/watch?v=rGQOhVGFbyk (Ez meg a galaxy S3 teszt, itt is van vízben mártogatás)

https://www.youtube.com/watch?v=h2xnWH724Ho

(Galaxy Note 2 teszt, még törött kijelzővel is kiállja a víz tesztet)

2013. jan. 10. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Elég volt az általad utolsónak linkelt videóból megnézni az első 3 percet, hogy hülyére röhögjem magam rajta.

Na pont ezért mondtam, hogy ilyen videókat én is tudok készíteni.

2 órára a fagyasztóban?Egy lehelet vékony vízréteget spriccelnek a kijelzőre, 3-4 perc alatt szépen ráfagy, közé vágok egy ilyen turbósított gagyi órát, mintha eltelt volna 2 óra.A fagyasztóban hány fok volt?Azt elmondták valahol?NEM.

Nézzük a sütős sztorit:

200 fahrenheit az 93 C°.Negyed órára?Még ha annyira is lett volna sütőbe téve, ezen a hőmérsékleten nem az akksival van a legnagyobb gáz, hanem szépen elfüstöl a SOC a *csába.De az is furcsa, hogy a tejfölöspohár műanyagon egy deka megfolyás nem volt sehol.Ott volt az élőkamerás videó felgyorsítva, ami mutatná, hogy negyed órát volt bent ténylegesen?Kivett hőmérőt a sütőből, hogy az tényleg majdnem 100 fokon volt?NEM.

Eljátszani én is el tudom, hogy "hú, de meleg a tepsi."

És most a te kedvedért tovább nézem...

Lebucskázik a lépcsőn?Bitch Please, ezt az összes telefon kiállja, nem releváns...ugorjunk tovább...

Egy méterről leesik, ha kiszállsz a kocsiból?Hát ezen besz@rok.Ezt még a kínai klónok is kiállják.

De ez tetszett: I think this drop test is a FAILURE.

Mikor a kölyök végigrugdosta a lépcsőn, és lett rajta egy hajszál karc.

A vizes rész.Kb az összes telóval meg lehet csinálni ugyanezt.

A többi videót már meg sem nézem.Ügyes vágás, meg trükk az egész.

Na csak hogy láss egy igazi erőpróbát is:

https://www.youtube.com/watch?v=E3c8il_Q6SU

Ezt már lehet nevezni hitelesebbnek.Amit te emelsz ki forrásnak, az utolsó videód alapján egy bullshit.

2013. jan. 10. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
huuu de ku.rva idegesítő az a szőke nő... te jó isten
2013. jan. 10. 19:18
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

R081

Valahogy mindig előbb leírod amire gondolok :D

Mivel így már nem látom értelmét leírni még egyszer ezért csak simán a +1 Neked :D

2013. jan. 10. 22:08
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Ok te így gondolod. És a többi vidivel mi van, illetve ha már ezek nm tetszenek adhatnál egy "hitelesebb" videókat az elöbbi három telóról.
2013. jan. 10. 23:02
 16/21 anonim ***** válasza:
37%

Miért is nekem kellene az általad szajkózott telókról bármiféle strapatesztes és hiteles forrást keresnem?

Nem te szajkózod itt, hogy a Galaxy az atyaúristen, mert a Note 2 a mosást is kiállja?Dehogynem.

És még nekem kellene is forrásokkal dobálózzak, mikor a kérdezőhöz irányult első hsz-emben azt javasoltam, hogy várjon még a telefon vásárlással?

Baxd, nekem édes mindegy, hogy milyen telefont fog venni, egyedül azért álltam le veled "vitázni", mert okádtad magadból a bullshitet elég rendesen...

2013. jan. 10. 23:42
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha már bizonyítani akarod az igazat akkor te is kéne linkelj vidiket. Egyébként szeretem az ilyen kúltúrált megnyilvánulásokat. :-)
2013. jan. 11. 00:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!:):)

Igen valószínűleg várok még vele. Utána olvastam a 4s-nek nagyon tetszik!..de mivel nem tartozok az aktívan keresők közé, az árát nem tudnám kifizetni:s

2013. jan. 12. 20:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Amúgy mi a fenének egy csajnak egy olyan telefon 150 ezerért amit csak facebookra meg telefonálásra használ?
2013. jan. 12. 20:26
 20/21 A kérdező kommentje:

őszinte választ vársz?

státusz szimbólum. anyuci-apuci mennyire pénzes

2013. jan. 12. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!