Milyen telefont tudnátok 45 ezerig ajánlani, de csak is addig ezekkel a feltételekkel? (Bővebben)
-Lehetőleg hardverileg minél erősebb legyen a sok játék miatt
-Nagy kijelző
-Bővíthetőség (mert az SD-el nem tudnék akkor mit kezdeni)
-Telenoros legyen Smarttarifa 1-es csomagban legyen 45 ezerig
Ezeknek a lehetőségnek egyedül az Xperia Sola felel meg? Egyre jobban félek a vásárlástól , mivel azt olvastam sok helyen , hogy a 2.3 (GB) nem kezeli a többmagos processzort még , ezért ha megveszem fel kell frissítenem 4.0 (ICS)-re. Viszont sokaktól hallom itt a rosszat , hogy mennyire belassult tőle a készülék , a játékokat szaggatósan viszi csak... Viszont főként telefonálni , netezésre és játékra kellene a készülék. Ilyen áron ha beszereznék egy Solát az ember nem azt várná , hogy már a GTA 3 laggolgasson ott nekem!
A válaszokat előre is köszi! Várom a telefonokat ebben az árlistában az igényeknek megfelelően vagy ebben kéne segíteni , hogy ez elkerülhető-e valahogy az ICS-ben. Nagyon jó kis telefon , ki is próbáltam már , de akármilyen szuper a 2 magos telefont nem telefonálásra akarom csak megvenni.
Az xperia j semmiben sem jobb, sőt hardverben gyengébb is. Egyébként szerintem az ics nem laggol rajta, mivel én is az xperia u-mat frissítettem ics-re, és egy hétig lassú volt, utána viszont a játékokat jobban viszi, maga a telefon meg legalább olyan gyors, mint a 2.3.7-el.
Más telefont meg nem tudok ajánlani, mivel a sola a legjobb ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!