Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Gio jó első...

Samsung Galaxy Gio jó első androidos telefonnak?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló mondta a lényeget.. Ez a teló pont jó arra hogy megtapasztald, a gép határait... Naponta találkozom olyanokkal, akiknek fogalmuk sincs, mit tud még a gépük. Tanulni tökéletes. Egy év múlva már újabb csodák lesznek.
2013. jan. 29. 06:25
 12/16 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az előző 2 válaszolóval!
2013. márc. 14. 15:16
 13/16 anonim válasza:
[link] tessék számold össze a pontokat és nézd meg a tipo pontjait is,a gio pontszáma nagyobb pár számmal,de ha nem is számítjuk oda akkor is egal,és ne is haragudjon senki ez a GIO arra amire neked kell megfelel.Lássuk be külsőleg is sokkal szebb mint a tipo...
2013. márc. 14. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:

a pontokat nem kell nézni, mert azóta jött ki sok mobil, már nem kapna ennyi pontot .

Nekem ilyen telefonom van, sajnos nem éri meg az árát , kevés a belső memóriája , akárcsak a ramja, a grafikus gyorsitójával pedig még az Angry Birds is akad, szóval én nem ajánlom senkinek ezt a telefont , sajnos nem voltam elég körültekintő vásárlás előtt

2013. márc. 14. 18:05
 15/16 anonim válasza:
ugyan ez telefon sokan elfelejtik hogy mi egy telefon és mi egy számítógép.Minek kell annyi szemét egy telefonra lényeg hogy hívni és üzenni lehet a többi...csak plusz
2013. márc. 15. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
nem arról van szó, hogy nem tudom mi a különbség a telefon és számitógép között, hanem az a helyzet hogy ennyi pénzért ez nagyon rossz telefon, a konkurencia jobbat ad ennyi pénzért !Amire te gondolsz arra jó egy Nokia 3310 is !
2013. márc. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!