Samsung Galaxy Gio jó első androidos telefonnak?
Nekem ez az első Androidos telefonom, még 1x nem venném meg az tuti.
Inkább Xperia Tipot vegyél , több a ramja, több a belső memóriája, mindenben jobb mint a Gio !
a kérdésedre válaszolva: nagyon jó!
ezen mindent begyakorolhatsz, rengeteg praktikus dolgot letölthetsz, de még az sem kell.. a készülék gyárilag is televan minden jóval..
persze baromi nagy türelem kell azt a sok mindent megtalálni, kihasználni..
Szia
Nekem gio-m van másfél éve. Most CM10 fut rajta (android 4.1.2), a belső memóriáját meg lehet növelni ha root-olt az SD-ből kell leválasztani a kívánt memóriát, vagy a letöltött appokat simre tenni át. A legújabb telókon (tisztelet a kivételnek) sincs ilyen android verzió. Mindent lehet vele csinálni, ha utána olvasol.
Na a sok okos találkozott.
Az árából inkább egy Xperia Tipo. Jóval erősebb az ARMv7 miatt, és sokkal több alkalmazást tudsz telepíteni rá. És ha már felvágás a 4.1.2-es főzött ROM-mal... 1. A Tipora is lesz. 2. Egy kezdő szerinted merne így belenyúlni? (Nem.)
Ez nem autó, hogy ne egyből jót vegyél.
Előző telóm egy x10 mini pro, amire először 2.3at, majd 4.0 és 4.1et tettem, de a 2.3 volt még elfogadható sebességű.
Most lecseréltem egy mini pro-ra, amire ugyanúgy lehet custom 4.1et tenni, de nem győztek meg. Sokat számít a hardver, a régi sehogy nem érte volna el ezt a szintet.
Kérdező: keress olyat ami tetszik, hardverileg jó, és kezd el használni. Közben olvasgass fórumokat, ahol sok trükköt megtanulhatsz. A teló határait hamar kitapasztalhatod, utána jöhet a tuningolás.
Csak ilyenkor nem mindegy a saját példámból kiindulva, hogy 600as prociés egy kevés ramot, vagy 1gigás procit és 512 ramot kezdesz tuningolni (procihúzás, ram optimalizálás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!