Minden klón / clone telefon ratyi?
Gondolok itt pl, a galaxy s3 45ezres klónjára vagy bármilyen olyan klónra amit mostanában gyártottak és kb 45-50K körül mozognak..
Olyan válasz érdekelne a legjobban , akinek már volt klón telefonja , meg volt-e vele elégedve stb..
és nem Iphone klónokra gondolok , azok hidegen hagynak. :)
Igen, mind sz@r
Vacak, kínai, ipari hulladék mind.
És általában mind MTK platformot használ mind.
És a legegyszerűbb java file-okat sem képes futtatni.
45-50 körül kijön az alcatel ot995, ami jó telefon a kategóriájában.
de már elvileg android rendszer fut rajtuk , azért gondoltam , hogy megkérdezem.
és pont eltaláltad, alcatel 995-ös telefonom van jelenleg, de nem valami gagyi klón :)
Igazad van, android van rajta.
De sztem nem lehet vmi jól optimalizált.
És 1 ghz-es a procija, ami kevesebb mint a ot995-nek.
Nem, nem mind szar.
Vannak köztük kifejezetten jó darabok is, csak alaposan utána kell járni, hogy a kiszemelt típussal milyen tapasztalatok vannak.
MTK platformmal sincs semmi probléma, sőt.
6575 is elég jól sikerült széria, a 6577-es teljesítménye meg eléggé ott van, ahol az általunk ismert gyártók felső kategóriás készülékei.
Az egyik barátomnak klónja van, alapos utánajárást követően választotta ki, nagyon meg van vele elégedve. Előtte high-end márkás készülékeket használt, csak szüksége volt a dual SIMes opcióra.
Én nem klónt választottam, hanem egy kínában ismert és népszerű márka egyik típusát.
Az is tökéletesen muzsikál.
A gyári Androiddal se volt semmi gond, bár a Google Apps-ot bele kellett erőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!