Csak nekem gyanús, hogy ez egy KLÓN telefon lenne? I9300 csupán 30. 000 Ft-ért?
Figyelt kérdés
Feltűnt nekem, hogy gyanúsan olcsón adnak el egy csúcskategóriás telefont. Részletek itt:
Hozzáteszem, hogy nem egy helyen kiírja, hogy klón, de akkor is: a többinél is érdemes lenne feltüntetnie.
2012. nov. 11. 10:51
2/10 anonim válasza:
Egy S3-as használtan is kb 90-100k.
3/10 anonim válasza:
Persze hogy klón. A dual simes S3 nincs.
Amúgy ennyiért megéri, ha az embernek egy ekkora tepsi kell, alapfunkciói működnek. Persze mindenben rosszabb, de ilyen telefont úgyis csak az vesz akinek feltűnési viszketegsége van, arra meg jó.
4/10 anonim válasza:
KLÓN! ez egyértelmü.
●CPU:MTK6515 1ghz
●Dual sim card
5/10 anonim válasza:
a rezisztiv kijelző miatt még ennyit sem ér meg !
6/10 anonim válasza:
ez egy egyértelműen klón teló, kínából jön, less körbe, ebayen mennyiért dobálják pl, nincs ebben semmi gyanús.
7/10 anonim válasza:
Ez sztem sokkal jobb. Igaz drágább is.
8/10 anonim válasza:
Igazából az sem a legjobb mert abban is csak 512 mb ram van
9/10 anonim válasza:
Az eredetin alapból az van az elején feltüntetve, hogy Samsung és az nem is így néz ki, ez csak hasonlít rá. Külsőleg hajaz rá, de belsőleg meg sem közelíti az eredetit ahogy elnéztem a tulajdonságait.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Viszont egy dolog érdekel, de komolyan: 2012 11 11 napján lett feltéve a kérdés - hogyan találsz rá?
A termék, már rég elkelt.
2013. márc. 14. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!