Iphone4 13 évesen?

Figyelt kérdés

Találtam tök jó Iphone4-et neten,és nem is drága ahhoz képest..Csak attól félek, hogyha megvesszük,és megtudják csupán ezért fognak leri****ozni.Meg aztán megy a pletyka, hogy kinyalják a seggemet (pedignem!), és hogy persze milyen jó az etykéknek..ti mit tennétek?

BUNKÓ FLEGMA VÁLASZOK NEM ÉRDEKELNEK!

2013. jan. 8. 11:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hallottatok már olyanról, hogy valakinek nem a szülei veszik meg a telefonját, hanem amit évek alatt összegyűjtött pénzt,abból? na most majd hallotok...
2013. jan. 13. 14:42
 12/15 Emberek ***** válasza:
Igen képzeld hallottam róla. Nekem is van spórolt pénzem, de ha egyszer van telefonom, akkor minek vegyek újat?? És képzeld el nem vagyok zsugori, sem kapzsi.
2013. jan. 14. 07:52
 13/15 A kérdező kommentje:
ne haragudj de annyira nem érdekel mikor veszel új telefont és mikor nem,mindenkinek magánügye... feltettem egy kérdést,ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor akkor minek írsz?
2013. jan. 20. 13:02
 14/15 Emberek ***** válasza:
én nem haragszom meg. nem vagyok olyan.. csak nem értem minek kell divattelefon valakinek. de tudod mit inkább hagyom az egészet........
2013. jan. 20. 13:14
 15/15 A kérdező kommentje:
szerintem is jobban járunk.:)
2013. jan. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!