Iphone4 13 évesen?

Figyelt kérdés

Találtam tök jó Iphone4-et neten,és nem is drága ahhoz képest..Csak attól félek, hogyha megvesszük,és megtudják csupán ezért fognak leri****ozni.Meg aztán megy a pletyka, hogy kinyalják a seggemet (pedignem!), és hogy persze milyen jó az etykéknek..ti mit tennétek?

BUNKÓ FLEGMA VÁLASZOK NEM ÉRDEKELNEK!

2013. jan. 8. 11:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Azt nem értem meg, mire kell neked az ájfónnégy. Meg azért az nem kicsit beképzelt, hogy tök jó áron van, közben meg nem te keresed meg rá a pénzt...
2013. jan. 8. 11:56
 2/15 anonim válasza:
Ahogy a mondás is tartja: olcsó húsnak, híg a leve. Nagyon alaposan gondoljátok meg ha netről vásároltok olcsó holmit, mert lehet hogy lopott vagy éppen hibás. Telefonvásárlás esetén a hivatalos papírjaival együtt vegyétek csak meg. Hogy 13 évesnek való -e? Olyan világban élünk már ahol a telefon, számítógép részünkké vált. Amíg nem megy a tanulás rovására, akkor igent mondok. Hogy ki mit mond az osztálytársaid körében, azzal én a helyedben nem foglalkoznék. Viszont nagyon kell vigyáznod rá, nehogy el lopják.
2013. jan. 8. 11:57
 3/15 anonim ***** válasza:
13 évesen tényleg ne akarj még iPhone-t, ha te fel is fogod a telefon értékét (bár ebben nem vagyok biztos), a barátaid, osztálytársaid már csak irigységből is ki fognak utálni. 15 éves ismerősömmel is ez történt... szóval nem ajánlom
2013. jan. 8. 13:56
 4/15 anonim ***** válasza:

hát szerintem rohadtul nem az almát fizeted meg a hátlapon, az biztos hogy túl van értékelve és lehetne olcsóbb is, viszont minőséget kapsz és ha azt nézed hogy a Samung S3 műanyag szarért is elkérnek egy csomó pénzt akkor aki egy minőségi telefont akar venni megéri neki + szerintem az IOS sokkal stabilabb mint az android és sokkal több alkalmazás is van rá.

Kérdezőnek: Ha van rá pénzed akkor vedd meg, már nem egy mai darab szerintem többet ér mint egy olcsóbb androidos telefon. Nem tudom hogy használtan veszed vagy boltban, de arra tényleg figyelj oda, hogy ne egy szart adjanak el, pl ha használt akkor az aksija jó e vagy működik e benne a WiFi. remélem segítettem

2013. jan. 8. 15:56
 5/15 anonim válasza:

Ugy szidod az iPhone-t mintha tudnal rola valamit az aran kivul. Eddig hardverileg sokkal erosebb androidom volt, de annyira bug feszek az egesz hogy 2 honap alatt lecsereltem egy sima iPhone 4-re es sokkal jobban meg vagyok elegedve. 10 ezerrel volt dragabb az egesz telefon mint amennyiert eladtam "hasznaltan" az elozo keszuleket. Valoszinuleg meg nem lehettel tulajdonosa egy apple keszuleknek, mert akkor tudnad hogy a minoseg abba kerul hogy tobb penzt kernek el erte. Ha mindenkinek iPhone-ja lenne es minden hacker vagy kezdo fejleszto erre csinalna az app-jait/ROM-jait, valoszinuleg ez is ugy belaggolna mint az android es jonnenek elo a hibak.

En azt mondom hogyha a kerdezo kifogastalan allapotu iphone 4-et talalt akkor vegye meg.

Apropo... Androidot nalam meg a wp8 is veri...

2013. jan. 9. 02:55
 6/15 anonim ***** válasza:
ha te meg nem lennél almab.uzi, nem tartanád az androidot sza.rnak... istenem, a videó is, éjszaka vártak egy kiba.szott telefonra, 250ért annyit kaptak, hogy hosszabb a képernyő, hát gratulálok, akármit csinálsz, az apple cuccok nem érik meg az árát, és igen, használtam már iphone-t, ... nem mondom hogy sz.ar, mert nem az, egyértelű, de egy androiddal többre megyek, mint azzal, plusz, pl egy xperia messze jobb árérték arányú, mint egy alma
2013. jan. 9. 20:38
 7/15 anonim válasza:
Nekem is Iphone-om van szint úgy 13-évesen , csak én kaptam. senki nem irígy rám( legalább is a szemembe nem mondják) próbálom mindenkinek odaadni , hogy nyomogathassa és így midenki boldog. Amúgy kérdező linkeld már be kérlek :D 13/F
2013. jan. 11. 19:51
 8/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak...:) [link]
2013. jan. 12. 13:32
 9/15 anonim válasza:

Kedves kérdező! Megnéztem a telefont, és azt mondom, EZT ne vedd meg! 60 ezer forint nagyon kevés egy ilyen telóért, + a képeken is látni hogy a telefon megkopott, és ha jól megnézed, látod, hogy a töltője egy szar régi töltö ÉS AMERIKAI A DUGASZ! Tehát nem magyar szabványú.

Utánanéztem neked , keresgéltem, és találtam egy jót. :)

[link] Ez 76 ezer forint, az eladó is korrekt, és minden tartozék megvan, és megfelelő. még egy 16 rngyot rádobtok és megvan a teló. Amúgy a többi negativ hozzászolónak, az Apple az eddigi legstabilabb gyártó minden tekintetben! Remélem segítettem.

2013. jan. 13. 09:48
 10/15 Emberek ***** válasza:
Minek azt? 16 leszek és nekem egy használt nokia x2-esem van. És hogy őszinte legyek nekem nem is kell jobb, mert nem tudnám kihasználni. Különben is majd akkor lesz új telefonom, ha megkerestem rá a pénzt. Addig elfogadom ezt. Arra meg szerintem túl sok az a pénz, hogy felvágjak vele.
2013. jan. 13. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!