Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 920, Samsung...

Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S3, vagy iPhone 4S 16 GB?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy iPhone 3GS-em van, amit már nem éri meg rendbehozni, így új telefon vásárlása mellett döntöttem.

iPhone: Előny, hogy már megszoktam a rendszert és ez tetszik a legjobban is külsőre. De ismerem már az iOS-t, néha jobbat nem is kívánhatnál, néha pedig valami isten átka rendszerrel van dolgod, de erre van a legtöbb és legjobb app. (szerintem)

Samsung: Ez is kifejezetten szép, de kicsit bumszli. Androidra kéne vagy 2-3 hét, mire kiismerem és rendesen átállok rá.

Nokia: Ez is szép, de semmi "izgató" nincs benne számomra, de azért a specifikációknál nem szerepelnek rossz adatok, sőt.. Két félelmem van: Egyszer volt a kezemben WP-s teló, de rögtön összekeveredtem a menüben, hogy mi hol és hogyan van. Úgy tudom, hogy elég kevés rá az app, főleg a jók.

Na, szerintetek? Minél több választ!:) Kérem, hogy a fanboyok mindhárom tábor részéről kíméljenek.

2013. jan. 7. 23:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Eddig 6-an voksoltatok a Lumiára.:) Úgy döntöttem, hogy váltok, szóval az iPhone-t kihúztam a listáról, az iPod-om és a régi iPhone-om majd elszórakoztat, ezért kérlek ne írjátok az iPhone-t!:) Szóval maradt a Samsung és a Lumia.:) Az Android, mint OS szimpibb, de a Lumia, mint telefon jobban bejön, a WP-t nem ismerem..:/ Na, akkor melyik legyen?

Ui.: Megtaláltam a 2012-es WINDOWS PHONE SUPERGUIDE-omat, még ki se nyitottam, pedig egy hónapja nyertem. Igaz, a legjobb modellek ebben még a 8-900-as Lumiák. De azért hasznos tippek vannak magáról az OS-ről. Az Android superguide-om nem egy új darab, de abban sincsenek hülyeségek!

2013. jan. 8. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Ötöske vagyok.:)Pontosítsunk,természetesen a Lumia920 is műanyag CSAK:Az S3 vékony fröccsöntött silány minőségű műanyag lapokból van összecsavarozva.A hátlap eltávolítása felér egy horrorfilm során tapasztalható félelemmel,hogy mikor pattan el.Recseg-ropog amit nem engedhetne meg magának egy 100Xezres telefon.Ezzel szemben a Nokia burkolata egy polikarbonát tömör téglából van kimarva,kb.ha látatok már eszterga gépet....Egy marófej kimarja a számítógép által betáplált formát,és így egy darab formára mart polikarbonát házat kapsz.Mint a szobrász,mikor egy kőtömbből kialakít egy szobrot.A telefon bele:)a készülék elején kerül beépítésre,majd lezárva a Gorilla Glass üveglappal,mint egy doboz,de ez a videóból is kiderül amit beszúrtam.Szerintem elég pontosan leírtam,miért minőségibb ez a megoldás.Ennél már csak a fém Lumia lesz durvább: [link]

Na!Samu fanok,kérem szavazzanak MOST!

2013. jan. 8. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Na a 800-900-ason még WP7 futott,a 920-on WP8.Annyit róla hogy nyitottabb lett,pl.nem kell Zune-nal szinkronizálni hogy a telóra dobj tartalmat.(Azt hiszem tudod miről beszélek)ill.van Bluetooth adatküldés.Ez ami az átlag felhasználónak előny elsőre a WP7-tel szembe.Tehát egy picit nyitottabb lett mint a WP7.
2013. jan. 8. 19:19
 14/15 Gregor555 ***** válasza:
Lumia 920-as!!! Samsung-ot ne vegyél ha csak nem divat telefont szeretnél nyomkodni. Iphone is szép jó, de semmi új. Szerintem eljött újra a Nokiák korszaka :)
2013. jan. 14. 23:55
 15/15 t-34 ***** válasza:
Egyértelmüen a Lumia 920. Mert mondják sokkan hogy huu a samssungnak 3 magos proci meg jobb a hardvere így ugy stb...De nem értik meg hogy az android. Az androidhoz pedig sokkal erősebb hardver kell mert visszonylag egy kusza op rendszer akad is fura lenne ha 1.5 ghz es procival menne mint nokia. Sokkan ezért pontozzák le mert kicsi a procija ugymond pedig nem kicsi. Az a proci ami benne van bőven elég ahoz hogy MINDEN alkalmazás amit le lehet tölteni menjen akadás nélkül, és gyors legyen a telefon Nokia is megtehetné hogy beletesz egy 4 magos procit de minek? 2 maggal is bőven tökéletesen megy ezért szép a windows az android meg küszködjön csak a magokkal mert az nem véletlen van akkora mert annak kell is. szóval windowst ajánlom. Mondják kevesebb az alkalmazás ez így van. de Nagyon gyors íramba fejlődik.
2013. okt. 31. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!