Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S3, vagy iPhone 4S 16 GB?
Jelenleg egy iPhone 3GS-em van, amit már nem éri meg rendbehozni, így új telefon vásárlása mellett döntöttem.
iPhone: Előny, hogy már megszoktam a rendszert és ez tetszik a legjobban is külsőre. De ismerem már az iOS-t, néha jobbat nem is kívánhatnál, néha pedig valami isten átka rendszerrel van dolgod, de erre van a legtöbb és legjobb app. (szerintem)
Samsung: Ez is kifejezetten szép, de kicsit bumszli. Androidra kéne vagy 2-3 hét, mire kiismerem és rendesen átállok rá.
Nokia: Ez is szép, de semmi "izgató" nincs benne számomra, de azért a specifikációknál nem szerepelnek rossz adatok, sőt.. Két félelmem van: Egyszer volt a kezemben WP-s teló, de rögtön összekeveredtem a menüben, hogy mi hol és hogyan van. Úgy tudom, hogy elég kevés rá az app, főleg a jók.
Na, szerintetek? Minél több választ!:) Kérem, hogy a fanboyok mindhárom tábor részéről kíméljenek.
Eddig 6-an voksoltatok a Lumiára.:) Úgy döntöttem, hogy váltok, szóval az iPhone-t kihúztam a listáról, az iPod-om és a régi iPhone-om majd elszórakoztat, ezért kérlek ne írjátok az iPhone-t!:) Szóval maradt a Samsung és a Lumia.:) Az Android, mint OS szimpibb, de a Lumia, mint telefon jobban bejön, a WP-t nem ismerem..:/ Na, akkor melyik legyen?
Ui.: Megtaláltam a 2012-es WINDOWS PHONE SUPERGUIDE-omat, még ki se nyitottam, pedig egy hónapja nyertem. Igaz, a legjobb modellek ebben még a 8-900-as Lumiák. De azért hasznos tippek vannak magáról az OS-ről. Az Android superguide-om nem egy új darab, de abban sincsenek hülyeségek!
Ötöske vagyok.:)Pontosítsunk,természetesen a Lumia920 is műanyag CSAK:Az S3 vékony fröccsöntött silány minőségű műanyag lapokból van összecsavarozva.A hátlap eltávolítása felér egy horrorfilm során tapasztalható félelemmel,hogy mikor pattan el.Recseg-ropog amit nem engedhetne meg magának egy 100Xezres telefon.Ezzel szemben a Nokia burkolata egy polikarbonát tömör téglából van kimarva,kb.ha látatok már eszterga gépet....Egy marófej kimarja a számítógép által betáplált formát,és így egy darab formára mart polikarbonát házat kapsz.Mint a szobrász,mikor egy kőtömbből kialakít egy szobrot.A telefon bele:)a készülék elején kerül beépítésre,majd lezárva a Gorilla Glass üveglappal,mint egy doboz,de ez a videóból is kiderül amit beszúrtam.Szerintem elég pontosan leírtam,miért minőségibb ez a megoldás.Ennél már csak a fém Lumia lesz durvább: [link]
Na!Samu fanok,kérem szavazzanak MOST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!