Csalás ROOT nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az Android app marketen találkoztam a Defender 2 nevű játékkal, amihez találtam videókat, hogy hogy lehet benne csalni, de az a gáz, hogy ROOT-olni kell hozzá a telót amit nem szeretnék, mert még csak pár napos és nem akarom elb*szni a garanciát mert ha ROOT-olom akkor elvész. Valahogy lehet használni a csalásokat ROOT nélkül?#Defender 2 #Defender 2 csalás
2013. jan. 4. 12:34
1/11 Beviz Elek válasza:
Rootolod, majd ha vissza kell vinni a telót, akkor újrarakod a szoftvert és soha nem derül ki hogy rootoltad
2/11 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy ha ROOT-olom nem lehet visszacsinálni az eredeti rendszert...
2013. jan. 4. 12:47
4/11 anonim válasza:
Az a bootloader nyitásánál lép életbe, nagyon kevés esetben kell a rootoláshoz. (Pl a 2012-es Xperia telefonok 2.3.7-es szoftverénél.)
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Bocsi de ezt nem értem... :S
Leírnéd kicsit érhetőbben?
2013. jan. 4. 13:32
6/11 anonim válasza:
Pontosan milyen telefonod van? Ha sony (ericsson) akkor örülj, mert a roothoz ott nem kell nyitni a bootladert.
7/11 A kérdező kommentje:
Huawey Ascend Y200
2013. jan. 4. 14:29
9/11 Beviz Elek válasza:
Nem ismerem az összes SE-t, de az enyémen visszazártam a bootloadert amikor visszavittem gariba. Mikor hazahoztam, újra kinyitottam!
10/11 anonim válasza:
Köszönjük emese. Végül is, csak 1 hozzászólással feletted írta hogy huaweii -je van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!