Nokia 1.3.1.33 bongeszot tudom valahogy hazilag gyorsitani, frissiteni? Nulla hozzaertesel.
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 10:31
3/10 anonim válasza:
Nulla hozzáértéssel fogod magad és veszel egy újabb okostelefont vagy tábla PC-t vagy laptopot. Probléma megoldva.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem a hozzĂĄĂŠrtĂŠssel van gond hanem azzal, hogy nem lehet frissĂteni.
2013. jan. 4. 13:09
5/10 anonim válasza:
Ha nem lehet frissíteni, és még csak java-ban se tudsz programozni-akkor mégis mit akarnál csinálni? Venned kellene egy másik eszközt, sajnos ez a legjobb megoldás.
6/10 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a kérdés az volt, hogyén mit tudnék csinálni, viszont a megoldás szerintem nem az, hogy egyszerre vegyek újat, hanem megpróbálni bevinni szervízbe. Pc. helyett se vesz az ember másikat egyszerre.... Legalábbis én nem. Több ilyen ember lenne mint én, biztos nem élne meg ennyi bolt. Öt éves laptopom beadta a kulcsot, három szervíz mondta azt hogy alalplapos dobjam a kukába, gazdaságtalan a javítása. Fogtam elvittem ismerős tv. szerelőhöz. Ő is azt mondta, hogy alaplapos, de adott egy elirányított egy emberkéhez aki foglalkozik golyózással otthon. Végül kiderült, hogy egy memória csere megoldotta a dolgot. Nem szabad egyszerre újat venni semmiből!! Sok tetü szutykot összeszóró alkatrészekkel legózó gyárak nem lennének, nem élnének meg ha az emberiség javíttatna nem pedig újat venne. Az általad említett tábla pc.kről nem beszélve, gyártja boldog boldogtalan rengeteg a gyári hibás db. ez most nagyon bebizonyosodott karácsonykor.
2013. jan. 4. 16:20
7/10 anonim válasza:
Azért egy böngésző problémát ne akarj összehasonlítani az általad írt példával. És én csak a kérdésedre válaszoltam, ezzel így nem lehet mit kezdeni, sajnos ez van. (Mondjuk az se igazán derült még eddig ki hogy milyen op.rendszer fut a telefonon, a telefon típusát se lehet tudni.)
8/10 anonim válasza:
Azért az nem semmi hogy ram hibával alaplapot akartak cserélni. Elég sok hozzá nem értőt fogtál ki.
9/10 A kérdező kommentje:
MFerenc. Akkor mĂŠgis hogyan tudtĂĄl vĂĄlaszolni ha kellett volna az op rendszer ĂŠs tipus? :) EgyĂŠbkĂŠnt Nokia5800 a bĂśngĂŠszĹ pedig nokia browser1.3.1.33.
2013. jan. 4. 20:20
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, vagy nem ĂŠrtenek hozzĂĄ vagy ugye amirĹl mĂĄr Ărtam, hogy az emberek elĂŠg hamar vesznek Ăşj laptopot miegymĂĄst. Ăgy nagyobb Ăźzlet nekik az ĂŠrtĂŠkesitĂŠs mint a javĂtĂĄs. Volt, hogy leĂśntĂśttem a billentyĂźzetet, kettĹ gomb nem mĹąkĂśdĂśt, arra is tĂśbb helyen azt mondtĂĄk,h cserĂŠlni kell. Fogtam szĂŠtvĂĄlasztottam a gĹzĂślt fĂłliĂĄt a billentyĂźzetbe, Ăśsszefestettem autĂł szĂŠlvĂŠdĹ fĹątĂŠsszĂĄl javĂtĂłval ahol elĂŠgett, megszakadt, azĂłta is jĂł. Pedig elvileg erre hasznĂĄlnak valami folyĂŠkony ezĂźst akĂĄrmit.
2013. jan. 4. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!