Sony xperia U kevés lenne a ram? (Bővebben)
Figyelt kérdés
Lefrissítettem a napokba az Xperia U telefonomat a legújabb 4.0.4es androidra, de azóta valami hihetetlen módon zabálja a ramot, ilyen 280-300 megákat használ belőle folyamatosan, az előző androiddal alapjáraton max 80-100 megát ha használt, és lasabb is a telefon, sokkal! Valami megoldás?2013. jan. 4. 05:34
1/5 anonim válasza:
Várj 1-2 hetet, utána begyorsul.
Nekem is ez volt, de most már tökéletes.
2/5 A kérdező kommentje:
megpróbálhatom, de szivesebben visszaraknám a régit, a kezelőfelülete is jobb volt!
2013. jan. 4. 15:50
3/5 anonim válasza:
Hát mondjuk én se értettem minek kell minden "ok"és "mégse" gomb helyet felcserélni, de már megszoktam, már nem raknám vissza a GB-et. Nekem 2-3 nap alatt felgyorsult, nekem a wifimet megjavította, kaptam jó képszerkesztőt, nem panaszkodom. aCCleaner pro programot javaslom, én azzal szabadítom fel a memóriát.
4/5 A kérdező kommentje:
valóban egy kicsit gyorsabb lett egy nap elteltével, de még ígyse érzem hogy az igazi lenne, ha a menübe belépek még így is néha megakad mikor behozza de végülis csak ennyi a problem, ja meg annyi, hogy a kamera lasabb lett ha mozgatom, de lehet hogy erre van valami kamera app a playen majd utánna nézek... sötétbe képeket is lassan csinál, 10-20 másodperc még pozicionál... de csak a frissítés óta :(
2013. jan. 5. 15:34
5/5 anonim válasza:
Nekemis ez a gáz a frissítés óta.. Valami nem stimmel ezzel a frissítéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!