Megtelt a tárhely?
Figyelt kérdés
Xperia X10 Mini-m van és olyan gondom van, hogy marketről szedtem le dolgokat, amiket később ki is töröltem. Ezzel nem is volt gond régen, de most ezt írja:
Kevés tárhely
A telefon tárhelye hamarosan megtelik.
Most nem tudom, hogy mit csináljak, már nincs semmi amit törölhetnék, alig van pár alkalmazás, de azok is alig foglalnak 3Mb-t. És még mindig ki írja. És ilyenkor még SMS-t se kapok.
Valaki tud segíteni?
2012. dec. 6. 19:56
1/6 anonim válasza:
Lépj be az alkalmazáskezelőbe, és tedd át a progikat SD kártyára...
2/6 anonim válasza:
SD re csak akkor tudod áttenni ,hogy ha Rootolod. De azt ajánlom ,hogy Rotoold ,mert tudsz törölni alap appokat ,amiket most nem tudsz és átteheted SD re ,amiket leszedsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2012. dec. 6. 20:28
4/6 anonim válasza:
nem kell hozzá fájl kezelő, sima alkalmazás kezelésben is átlehet rakni...
5/6 anonim válasza:
Teljes törlés, vagy új sd kártya?
6/6 A kérdező kommentje:
Leformáztam az egészet :D De már régi kérdés, azóta új telefonom van 32Gb-s tárhellyel, azzal nincsenek ilyen gondok.. :D
2013. szept. 30. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!