Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S! Használhatatlanná...

S. O. S! Használhatatlanná vált egy alkalmazás miatt a ZTE arizóna telefonom! Tudtok megoldást?

Figyelt kérdés
ZTE Arizóna készülékemen be volt állítva a "billentyűzár feloldó mintával" nevű alkalmazás. A testvérem többször elrontotta a mintát, lezárt a készülék. Akkor enged újra hozzáférni a telefonomhoz, ha belépnék a google fiókomba, amit hónapokig nem látogattam, így már nem él. Így használhatatlan lett a készülékem. Mit tehetnék?

#Google #ZTE #billentyűzás
2013. jan. 3. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Ha hónapogik nem használtad a fiókot akkor nem is töltöttél le semmilyen alkalmazást vagy játékot. Ebből következik ,hogy neked nem való okosteló. Tehát tedd bele egy fiókba és vegyél egy normálist.
2013. jan. 3. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
írj a google supportnak és v visszaaktiválják a mailt vagy segítenek valahogy
2013. jan. 3. 21:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves "okostojás" első válaszadó! Ez gyári alkalmazás a telefonon, a használatához kellett google fiók...inkább maradj csendben...

Kedves második! Napokkal ezelőtt írtam nekik...eddig semmi reakció egy emailen kívül,ahol több információt kértek a fiókomról,amiket azonnal el is küldtem nekik. Azóta semmi....

2013. jan. 3. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:

ezek sajnos nem egynapos dolgok. sajnos..

esetleg egy ötlet ha volt beállitva másodlagos mailed akkor oda tudsz küldeni jelszó reset azt hiszem.

másik ötlet ezen a linken talán segitenek:

[link]

2013. jan. 3. 23:47
 5/11 Beviz Elek ***** válasza:

Rakd újra a romot

hard reset

csökkentett mód

választhatsz

2013. jan. 4. 00:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Le tudnád írni nekem részletesen hogyan kell? Mert hiába kapcsolom ki és be a telefont, nem jutok be a menübe,így gyári beállításokat nem állíthatok vissza. semmit nem tudok kezdeni a telefonommal

2013. jan. 4. 11:10
 7/11 Golan Trevize ***** válasza:

Ha nem használod a google fiókot hónapokig, akkor is él.

Sőt, ha évekig nem használod, akkor is megmarad.

2013. jan. 4. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el egy szervizbe és ott megoldják a problémád.Inkább ne te csináld!!!
2013. jan. 4. 11:16
 9/11 Beviz Elek ***** válasza:

Csökkentett mód: bekapcsolásnál az android figura megjelenésétől folyamatosan nyomni kell a hangerő gombot (azthiszem le, de ha nem megy, akkor fel).

Hard reset: kikapcsolva home gomb+hanng fel+bekapcs

Csökkentett módban mentsd le a telószámokat (exportálás), majd utána beállítások és gyári visszaállítás, vagy hard reset.

minden másod elveszik, de legalább ez legyen meg!

Vagy próbálj meg csökkentett módban kijelentkezni a google fiókból, regisztrálni másikkal és belépni. Nem tudom, hogy lehet-e, de találd fel magad és próbálkozz:)

a gombkombinációk másik zte-hez tartoznak, szerintem ennél is ugyanaz kell, de ha nem, akkor a gugli segít:)

2013. jan. 4. 12:49
 10/11 anonim válasza:
Gépről csináld meg a google fiókodat,utána csinálj a telon egy gyári visszaállítást, az ujj fiók adatokkal.az talán segít .
2013. febr. 10. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!