S. O. S! Használhatatlanná vált egy alkalmazás miatt a ZTE arizóna telefonom! Tudtok megoldást?
Kedves "okostojás" első válaszadó! Ez gyári alkalmazás a telefonon, a használatához kellett google fiók...inkább maradj csendben...
Kedves második! Napokkal ezelőtt írtam nekik...eddig semmi reakció egy emailen kívül,ahol több információt kértek a fiókomról,amiket azonnal el is küldtem nekik. Azóta semmi....
ezek sajnos nem egynapos dolgok. sajnos..
esetleg egy ötlet ha volt beállitva másodlagos mailed akkor oda tudsz küldeni jelszó reset azt hiszem.
másik ötlet ezen a linken talán segitenek:
Rakd újra a romot
hard reset
csökkentett mód
választhatsz
Kedves utolsó!
Le tudnád írni nekem részletesen hogyan kell? Mert hiába kapcsolom ki és be a telefont, nem jutok be a menübe,így gyári beállításokat nem állíthatok vissza. semmit nem tudok kezdeni a telefonommal
Ha nem használod a google fiókot hónapokig, akkor is él.
Sőt, ha évekig nem használod, akkor is megmarad.
Csökkentett mód: bekapcsolásnál az android figura megjelenésétől folyamatosan nyomni kell a hangerő gombot (azthiszem le, de ha nem megy, akkor fel).
Hard reset: kikapcsolva home gomb+hanng fel+bekapcs
Csökkentett módban mentsd le a telószámokat (exportálás), majd utána beállítások és gyári visszaállítás, vagy hard reset.
minden másod elveszik, de legalább ez legyen meg!
Vagy próbálj meg csökkentett módban kijelentkezni a google fiókból, regisztrálni másikkal és belépni. Nem tudom, hogy lehet-e, de találd fel magad és próbálkozz:)
a gombkombinációk másik zte-hez tartoznak, szerintem ennél is ugyanaz kell, de ha nem, akkor a gugli segít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!