Milyen kezdő programokra van szükségem?
Holnap szállítják ide, az ZTE Kis nevű telefont, és milyen programokat ajánlotok rá, ami hasznos?
Eddig ezeket fogom beszerezni:
Astro File Manager
Igo
Valamilyen vírusirtót (tudom hogy nem szükséges, de most a gépen lejárt a vírusirtó, és akarok majd zenéket átteni, és nehogy valamelyik fertőzött legyen)
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Nem értem ezeket :D
Ez lesz az első androidos telefonom, még nem nagyon vagyok tapasztalt, de azért kérdeztem a kérdést, hogy ti mit ajánlotok.
vírusirtóként én az avastban még nem csalódtam.
De hasznos program az Advanced Task Killer (bár erről is megoszlanak a vélemények.
Böngészőként az Opera Minit jobban szeretem, mint az alapot (sokkal jobb).
Ha látni akarod az akkud töltöttségét, akkor használj valamilyen appot erre is, én pl. a Battery Widgetet használom.
Videók lejátszására a legjobb az MX player.
Ha jegyzetelni akarsz, ott az Evernote és a Springpad. Válassz.
Skype is jól jön telefonra.
Sok mindent nem fogsz használni rajt kicsi a belső memória. Azt a 152 Megát szerintem nem lesz nehéz telerakni, főleg a rendszer megeszik 44-et belőle, mert tele van baromságokkal előre telepítve.
Task killer van benn, felesleges.
Fájlkezelő van, ez is.
MX player az mehet, igo is.
Vírusirtó meg ismét felesleges. A vírusok nagyrészt a win-es rendszerekre vanak írva. Linux kernel nem igazán van ilyen extrákkal ellátva. :)
Nekem speciel még soha nem is volt és nem is hallottam olyanról, akinek volt, sem androidon és pc-n sem.
De itt biztos van olyan, aki már evett is olyant.
Vettem bele egy 8GB-os memóriakártyát, a hellyel gondolom nem lesz bajom.
Köszönöm a válaszokat!
Pontosan a hellyel lesz gondod. A memoriakártyànak ahoz semmi köze. Tehetsz bele 32Gb-ot is, a belsö memòria 152 Mb ès kèsz!!!
Engem ez idegesit a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!