Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple IPhone 3G vagy Samsung...

Apple IPhone 3G vagy Samsung Galaxy S III (3) szerintetek a jobb telefon?

Figyelt kérdés
Fontod lenne tudnom az előnyeit vagy hátrányait.Eközött a kettő között gondolkodom!

2013. jan. 3. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetesen az SIII. A Galaxy SIII-nak az iPhone 5 az ellenfele. A 3G egy 5 éves modell.
2013. jan. 3. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az SGS 3... Viszont akármennyire nem szeretem az iPhone-t azért had említsem már meg, hogy a 3G 2008-as telefon míg az SGS3 tavalyi. Értelmesebb lenne a kérdés ha iPhone 4S/5-öt írtál volna a kérdésbe nem 3G-t.
2013. jan. 3. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazad van,de nekem sem a 4-es sem az 5-ös nem tetszik.Nekem a külseje is fontos,és az tetszik ha az oldala le van kerekítve.Iphone 4-5 tul szögletes.. ;)
2013. jan. 3. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

SGS 3 előnyei: erősebb hardver, jobb kamera, szebb kijelző. stb

Ha szereted a lekerekített telefonokat akkor ajánlom figyelmedbe a Nexus 4-et ami a jelenleg kapható legizmosabb telefon. És mivel Nexus ezért egyenesen a Google-tól kapja a frissítéseket nem kell hónapokat várni, hogy a gyártók rárakják a saját kinézetüket.

2013. jan. 3. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez mind igaz és jó, de nagyjából lehetetlen Nexus 4-et beszerezni. Kell hozzá egy külföldi ismerős (olyan országból, ahol lehet egyenesen Google-től rendelni telefont, pl. UK), és várni 1-2 hónapot amíg ő megkapja, aztán még 2-3 hetet amíg megérkezik postán.

2013. jan. 3. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát igen ez sajnos így van. Amint újra volt készlet ismét egy nap alatt elfogyott... Ide mikor fog már eljutni? :D

2013. jan. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!