150 mega net mire elég? Én nem nézek neten videókat, meg nem nagyon szoktam netezni rajta, csak facebookra illetve alkalmazások letöltésére kellene. Erre elegendő a 150 mega?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 16:52
1/3 leonard98 válasza:
Bővenn még sok is. Azt szerintem még egy 7mbs net is elbirná. Bárazzal nem nagyon lehetne nagyon nagy alkalmazásokat letölteni (ha játékra gondolsz). A 25mbs net az már szerintem mindenre elég.
2/3 anonim válasza:
Sebességre gondolsz vagy adatkorlátra?
Mert sebességben egy 10-25 megás bőven elég,adatkorlátban a 150 mega szinte semmire sem jó maximum mobilnetre szörfölgetésre.
3/3 anonim válasza:
nekem 100Mb-os netem van most. hát... kb. arra jó hogy néha felmegyek (általában hétvégenként) facebookra, feltöltök egy két képet és lehet, hogy a hónap utolsó napjaira már túllépem. szóval nem sok, de iskola közben nem használom többet, nyáron 500mb-os volt és nem is léptem túl, de 100mb kevés lett volna. videókat nem néztem rajta se alkalmazásokat nem töltök le rajta csak facebook, instagram, 4square és internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!