4. 0-s Androidra milyen alkalmazások?
Sziasztok.
Egy Alcatel ot 993D telóm van,de eddig még nem volt androidos telefonom.
Tudnátok nekem erre a telóra ajánlani egy jó rendszerkarbantartó,launcher,zene és film lejátszó alkalmazásokat?
Esetleg más alkalmazásokat amik alap dolgok egy 4.0-s android rendszeren?
task killer
go launcher
n7player
meg játékok
angry birds, fruit ninja....
Task killer felesleges 2.2-től gyárilag van minden droidos telón.
Launchernek ics-re szerintem a legjobbak a Nova, vagy az Apex Launcher.Ezek alig térnek el a gyári holo ui-tól.
Filmezéshez ott az MX player, plusz a SOC-hoz megfelelő ARMv6 kodek, zenelejátszásra meg jó pl. az Apollo, vagy akár a Play Zene is.
Amit még leszedhetsz az egy zseblámpa alkalmazás, ha gyárilag nincs telepítve, fájlkezelő szintén alapnak számít, ha gyárilag nincs telepítve, a Zedge pl. egy baromi jó háttérkép/alkalmazás letöltő oldal, többszázezer háttérképpel az adatbázisukban, illetve én rendszeresen használom pl. a flipboard-ot, ez egy netes hírolvasó app, én szeretem.Számológép alkalmazásnak meg ott a realcalc vagy a realcalc pro, ha a gyári nem elég, illetve én nem szeretem az ics keyboard-ot ezért a Swiftkey 3-at használom.Ez képes szavakat tanulni az sms-eidből, emailekből, facebook-ról, twitterről, és kényelmesen lehet rajta gépelni.Bár ez mondjuk egyéni vélemény, nekem ez vált be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!