Androidra tudnátok olyan programot/launchert amivel el lehet rejteni az alkalmazások ikonját?
A Go launcherben be lehet állítani ilyet. Meg ha jól emlékszem az ADW-ben is láttam ilyet. Persze ez baromira nem ér semmit, mert egy gyári visszaállítás és máris vége a kis "hadműveletnek".
Viszont egyszer próbáltam egy alkalmazást, ami telepítés után nem látszódott az alkalmazáslistában, visszaállítással se lehetett eltüntetni és ha a telefonba beletettek egy másik sim kártyát akkor az előre beállított telefonszámokra egy csomó dolgot elküldött smsben (pl. a telefon helyzete, imei száma, milyen számokat hívtak azóta amióta beletették a kártyát, stb.) meg volt még egy pár beállítási lehetőség.
Nekem ADW van fent, de ott csak katalógusokat lehet létrehozni, de úgy eltüntetni, hogy ne lehessen látni, sajnos nem lehet. Ha esetleg eszedbe jutna az a másik program, annak nagyon örülnék:))
Addig kipróbálom a Go Launchert!
A visszaállítás persze eltüntet mindent, de nekem elég egy kis esély arra, hogy ne egy telefonmágus lopja ki a zsebemből a villamoson vagy találja meg ha elhagyom.
Ez volt az. Mondjuk a Factory reset elleni védelemhez rootolt készülék kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!