Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S Advance?

Samsung Galaxy S Advance?

Figyelt kérdés
Jó telefon? Megéri ezt?
2013. jan. 1. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%

Az előttem szólóknak igaza van. Az s advance nem jó telefon, mivel nincs jól optimalizálva, gagyi az anyaghasználata, a kijelzője sem tartozik az élvonalba. Ugyan annyiért az xperia p minden téren jobb, és nem tudom, hogy mi a fenét vesztesz azzal, hogy galaxy helyett xperia-d van. Mert Magyarországon az xperia is viszonylag menő márkának számít, szóval még nem is egy noname márkáról van szó. A másik az, hogy tudás alapján választ normális ember telefont, és az xperia p lesöpri minden szempontból, ahogy már mondtam.

Ui: valamit a samsung nagyon tudhat, hogy a minőségtelen vackaikra úgy buknak, mint a viszonylag minőségi iphone-okra...

2013. jan. 2. 14:42
 12/13 anonim válasza:

Azt ajánlom ne halgass az eddig itt leírtakra, hanem olvass tesztet róluk mobilarénán, és nézd a fórumot ugyanitt, mert mindkettő telefonról van fúrum is.

Mint S advance használó azt kell hogy mondjam félrevezető itt ez a nagy Samsung ellenesség. S advance 61k az X-peria P pedig 80k és majdnem ugyanaz a hardver bennük.a két mobil teljesen hasonló, mindkettővel elégedett leszel. De ha megteheted akkor meg vegyél Samsung S2 őt és az lealázza az itt istenített Xperia P -t és mindössze 10 el drágább nála. Ha meg számít a pénz akkor advance. Ha fórumon meglesed, rengetegen használjuk mert nagyon lement az ára (karácsony előtt 47-50k ért lehetett megvenni T-nél, és ennyiért Best buy)

Nyugodtan olvass fórumot, panasz még nem volt rá, 1 srácnak szállt el szoftverfrissítésnél de az valszeg gyári hibás volt. Egyébként nyilván mivel nem csúcskategóriás telókról beszélünk mindkettőnek lehet mondani hátrányait amibe lehetnének jobbak, de ennyi pénzért az advance nagyon jó vétel. (egyébként sztem jobb az advance mint az xperia P, kb 1 oldalon keresztül tudnám sorolni az előnyeit, pl Amoled nagyon szép, de van aki nem szereti és memóriát is bővíthetsz még a sonyba nem) A legújabb android 4.1.2 is most jön rá januárba, bár nyilván ez akkor biztos ha már a telókon lesz.

2013. jan. 5. 10:54
 13/13 Dne14 válasza:
Ha Samsung kell és nem akarsz árban feljebb menni jó a Galaxy S Advance!Elég sok game elmegy rajta!Ajánlom neked!
2013. jan. 20. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!