Hogyan kell a Samsung Galaxy S Advance-n fotózkáskor közelíteni?
Itt azt írják, hogy nem tudsz zoom-olni a gyári kamera appal, tölts le google play-ból másikat:
#5: Koszi de mondom hogy MINDENT kiprobaltam mar :"D De thx :)
#6: Hmm.. Koszi *+*
Mindenesetre nem tudom elhinni hogy ne lehesseb kozeliteni gyarival szal megjerdeztem a Samsung forumon *-* *idegesen varja a valaszt* :3
Rákerestem Google-ben, és videókat is néztem miattad a kameráról, és egyiken sem közelítettem. Szerintem direkt kivették belőle, hogy ne legyen annyira tökéletes készülék. Vagy kimaradhatott valahogy. Mert ha a hangerő gombot nyomod akkor a hangerőt szabályozod vele, és nincs közelítés.. Viszont azon gondolkoztam, hogy miért maradt ki, mert így nem függ össze. Mert ha 1 olcsó Androidos készülékben benne van, akkor ebből miért maradhatott ki..? Nincs értelme valamiért. A Samsung vagy azt fogja mondani, hogy nem tudnak ilyenről, vagy azt, hogy ez ilyen..
"egy indiai fórumon írták hogy a zoom orvosolható a "camera zoom fx" progival a play-ről"
válasznak írták neki: "camere zoom fx-el van zoom. A beállítások /zoom/4.tipus kiválasztva."
Ezt szerintem próbáld ki, hátha. :)
Itt pedig rákerestem a zoom szóra a telefonod topicjában. :D Ebben a fórumban pl. a telefonodról sokat tudhatsz meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!