Sony Xperia Sola régi android rendszer visszaállítása HOGYAN?
Nemrég lefrissítettem az androidot 4.0.4 re és nem jó, mert már nem olyan gördülékeny a telefon irányítása. Nagyon vissza szeretném állítani a régi rendszert(2.3.4), de nem találtam értelmes információt.
Nagyon új vagyok a témába úgyhogy szájbarágósan légyszi.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem hivatalosan nem engedi magát visszaállítani.
Próbáld meg a frissítést mégegyszer, és a javítás gombra kattints.
Vagy:ünnep után a szervízben 10 perc után megcsinálják, ingyen.
Régi rendszert (2.3.4)?
2.3.7-el adták ki...
Használd 1 pár napig amíg beáll az egész.
Lehet hogy 2.3.7 tel adták ki. Már nem tudom pontosan.
"Update előtt remélem volt hard reset..." - nem tudom hogy volt e, azt sem tudom mi az a hard reset
Hard reset = gyári visszaállítás.Vagy nevezik még Factory Formatnak is, mindent letakarít a telefonról.
Komolyabb verziószámú OS telepítése, tehát upgrade előtt javasolt egy formatálás.
Mert ez így most kb olyan mintha az Xp-t nem törölted volna le, hanem a tetejére telepítetted volna a win7-et kb.
Anno pl. az SE Live-osok és Minisek jöttek ide rinyálni napi szinten, hogy szar az ics, mit bsztam el, mert akad, meg fagy, aztán végül majdnem mindnél kiderült, hogy nem takarította ki a szemetet a telójáról az upgrade előtt.
Köszönöm az utolsónak, aki rávilágított a probléma okára
és az elsőnek akinek a válasza alapján végigfuttattam a javítást a telón, és most minden príma!
Mégegyszer köszi mindent!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!