Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Felisntaláltam a Find my...

Felisntaláltam a Find my phone alkalmazást, s nem tudom hogy lehet megnézni a számítógépemen a Telefonom tartózkodását fel kell instalálnom valamit a gépre?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 15:32
 1/5 reptoid ***** válasza:

A telefonra nem kell ehhez felinstallálni a programot. Az csak arra jó, hogy más készüléket meg tudj vele keresni. Pl. egy ismerősöd elveszti a telefonját, és így meg tudjátok nézni szgép nélkül is gyorsan, hogy merre lehet.

Ahhoz, hogy a tiedet meg tudd keresni kell egy apple id, be kell kapcsolni az iphone keresését a beállításokban, majd utána bejelentkezni a szgépen a saját apple id-dal az icloud.com-on.

2012. dec. 30. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem tablet telefonom van Light tab 2 és a számítógépemen szeretném megnézni hol van minthogy hol van félek hogy ellopják.
2012. dec. 30. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:

A androidos programnál beállítasz egy telefonszámot vagy emailt amire üzenetben linket küld, megnyitva térképen látod a pozícióját.

Beállítható számos paraméter, pl hogy milyen időközönként frissítsen, stb.

Onnan tudja hogy mikor küldje az infót, hogy üzenetben elküldöd neki, erre fog válaszolni:

'findme'

A 'ringaloud' üzenetre elkezd csöngeni.

2012. dec. 30. 15:50
 4/5 reptoid ***** válasza:
Bocs, elnéztem, azt hittem a find my iphone alkalmazást töltötted le ;)
2012. dec. 30. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) csak nem nagyon értek ehhez próbálom megfejteni hogy kell ezt az egész bemérést de nem sikeül :(
2012. dec. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!