Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone, Find my Iphone, aki...

Iphone, Find my Iphone, aki használja kérem irjon most ez igaz?

Figyelt kérdés
Helótok letöltöttem a progit de lenne pár kérdésem , ez az egész szolgáltatás ingyenes vagy fizetnem kell érte mert azthiszem vhol olvastam h éves díjat kell érte fizetni de nemvagyok benne biztos, maga az app ingyenes appstore ben , és volt az is h 13 on felül szülő által kreállt acc kell , de én 16 évesen csinálhatok egyedül is , nem ütközik szabályba ?
2011. aug. 26. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:

En is 16 vagyok de alapbol azt adtam meg hogy 1990 be születtem.

Elvileg az iCloudba belevan rakva tehat ingyenes

2011. aug. 26. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor ingyenes ha iPhone 4-röl regizel az alkalmazásra. Ha régebbi készülékröl akkor fizetni kell érte.

Viszont ha mondjuk iPhone 3GS-ed van és valakitöl kérsz kölcsön pár percre egy 4-est és azon regisztrálsz, utána a 3GS-eden is ingyen fog müködni..

2011. aug. 26. 13:23
 3/4 A kérdező kommentje:
4 em van , de akkor no problem ha regizek? nemlessz belőle semmi bajom igaz?
2011. aug. 26. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
ja és köszi az eddigi válaszokat is , ment a zöld kezecske mindkettőtöknek
2011. aug. 26. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!