Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia U tulajdonosok...

Sony Xperia U tulajdonosok segítség?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy az az átlátszó sáv az ragasztva van, vagy csavarozva is, mert félek, hogy egyszer csak leesik. Mert észre vettem, hogy ahol a képernyő alsó része találkozik a fehér sávval ott befér egy papírlap. Mert abba a kis résbe bele ment a kosz és papírlappal szedtem ki. És lehet, hogy csak én látom úgy, mert még féltem, de mintha a rés nem lett volna ott. Nektek is ilyen? [link]

2012. dec. 29. 23:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
bemegyek a t-mobile hoz és ott megnézem.
2012. dec. 30. 23:12
 12/12 A kérdező kommentje:
lehet hogy neked nem számít hogy a telód milyen állapotban van, de nekem igen. miden használat után letőrlöm a képérnyőjét ès soha nem nyúlok hozzá piszkos kèzzel. ès igen nekem ez fontos mert engem zavar ha koszos vagy recseg ropog vagy ha valami nem úgy áll ahogy kell.
2012. dec. 30. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!