Falcon1996 kérdése:
Mi a tulajdonosok véleménye a Sony Xperia Sola-ról?
Figyelt kérdés
Hogy mennek rajta a játékok? Mennyi ideig bírja az akku? Olvastam, hogy beépített akkumulátor van benne. Tehát ha tönkremegy az akku, akkor vége a telefonnak? Milyen felhasználói véleményetek/élményeitek vannak?2012. dec. 21. 12:49
2/7 Beviz Elek válasza:
Fater vett olyat, èn tartom karban. Nagyon meg vagyok vele elègedve a beèpìtett akksin kìvül. Gondolom lehet cserèlni gond esetèn, de tuti dràgàbb egy normàl akksinàl. Ha maga az alkatrèsz nemis, de szerelèsi dìj màr van.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem sola-m van, hanem u-m, de az u lényegében ugyan az, mint a sola, és próbáltam már a sola-t is, és az u-mal nagyon meg vagyok elégedve, és a sola is nagyon jó, és az tény, hogy a sola az egyik legjobb a kategóriájában.
4/7 anonim válasza:
nekem solám van és nagyon szeretem, játékok pöpecül mennek,az aksi ha egész nap folyamatosan használod (játszol rajta, zenét hallgatsz) akk délutánra teljesen lemerül, egyébként kb. 2 nap. a beépített akkuval eddig semmi bajom, (fél éve használom)
5/7 anonim válasza:
az első válaszoló valami elvakult Apple felhasználó lehet.
Én kb 2 hónapja használom a Solát , nagyon megvagyok vele elégedve. Van jópár játék rajta, akadásmentesen mennek android 4.0 is. Naponta töltöm, de hát ez nekem nem nagy gond. Miért is lenne? nappal használom, este lemerül ,felrakom a töltőre,és reggel leveszem. Szerintem ez logikus. Kb olyan mint nekünk embereknek az alvás. :) Mi is minden nap alszunk :)
Meg amit még meg kell említsek ,az az hogy GYÖNYÖRŰ telefon. Ha lerakom az asztalra, mindig csodálkozom rajta. Vékony, nagy képernyő, csak úgy virít az elegancia róla.
6/7 jani199417 válasza:
Otthon is könnyen cserélhető az aksi vagy én nekem az volt.
7/7 anonim válasza:
Rettenetesen rossz telefon. Most adtam el októberben mertmég telefonálni sem lehetett vele mert amikor hívtak akkor befagyott a játékék mennek rajta csak fagy ne vegyél sony xperia sola-t de egyáltalán ne is vegyél SONY-t mert használhatatlanok két is merősömet is rábeszéltem (akkor vettem meg) eggyikük xperia GO-t vett a másik pedig xperia P-t de mind a ketten megbánták mert fagy a telefonjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!