T-mobile tartozás mire számíthatunk?
Figyelt kérdés
Anyukámnak van a T-mobile felé 130 körüli tartozása ilyen kötbéres dolgok, és az Invitel felé 40 ezer! AT-Mobile átadta behajtó akárminek ott azt mondták h már nem lehet kifizetni átadták a bíróságnak vagy nem tudom pontosan kinek! Anyának a nevén nincs se ház se autó se semmi! 30 ezer forint szociálist kap abból levonhatják? Ez a ház amiben élünk minden a tatámé! Gondolom innen nem vihetnek el semmit!:) Rem érthetően írtam le!:)2012. dec. 29. 17:34
11/17 anonim válasza:
Előző vagyok!
Még annyit tennék hozzá a hozzászólásomhoz:
Gondold csak át, hogy a sokmilliós áfa csalók miért is íratnak minden vagyonukat a feleségeikre, anyjukra?
A politikusoknak sincs szinte semmi a nevükön.
Pont ezért, hogy ne tudjanak behajtani semmit rajtuk.
12/17 A kérdező kommentje:
Annyira kétségbe vagyok esve! A behajtó cégnél azt mondták h már tovább adták onnantól kezdve gondolom már nem lehet részletet kérni!:(
2012. dec. 29. 18:20
13/17 anonim válasza:
A behajtó cég a végrehajtónak adja át, aki területileg illetékes. Ő is küld majd papírt, és kérhetsz részletfizetést nála is, fel kell, hogy ajánlja.
Különösen ebben az esetben, mert nincs mit behajtania, ő is jobban jár a részletfizetéssel.
Persze a szolgáltatótól függ, általában 10.000 Ft törlesztőrészlet alatt nem fogadják el a kérelmet.
14/17 anonim válasza:
A 10. válaszoló rosszul tudja ezt meg is írtam neki pm-be, visznek bármit bárhonnan ahol laksz.De nem ez a céljuk a behajtóknak ők pénzt akarnak tehát te is inkább a részletfizetésre törekedj!
15/17 anonim válasza:
Hát nem tudom! A Barátnőm felvett a nevére az egyik srácnak előfizetést és pórúl járt mert a gyerek nem fizette és csak annyi történt, hogy kapott pár telefont a barátnőm, meg kijött házhoz egy ember, azt az anyja elzavarta hogy nincs jövedelem és semmi nincs a lánynak a nevén és azóta eltelt 6-7 év és semmi levelet vagy zaklatást többé nem kaptak! Egyszerűen nem tudnak mit csinálni innentől kezdve, adósok börtöne meg nincs, max fenyegetőzni tudnak.. Ennyi!!
16/17 anonim válasza:
Előző vagyok, a volt párom is elcsúszott ezelött a számláival immár 10 éve ennek és már dolgozik azóta, semmit nem emeltek le a béréből és a mai napig nem zaklatták azóta..
17/17 Andrej0031 válasza:
Én 10 éve nemvfizettem három hónapig 5 ezret a Tmobilnak. Erre let 170 ezres számlám. Megegyeztem velük fizetem havi 10 ezerel .11 hónapon át rendszeresen küldték a számlát és fizettem. Majd mikor csak hatvan ezer maradt megáltak nemjött töb számla!!! Kéthónap mulva hivtam őket hogy fizetni szeretném ami hátra van! Erre aztfelelték náluk ugyan egy forint tartozádom sincs!!!! 2 hónap mulva ismét megpróbáltam válasz ugyan az miér akarok fizetni mikor nincs tartozásom. Majd 2 év mulva jött egy felszólitás fizessem be a 60 ezret. Erre elkültem a k anjukba őket. Leirtam mit feleltek mikor fizetni akartam. Erre pár hó mulva behívatott a végrehajtó. Nemtudott mit elvinni mivel semmi se volt a nevemen .ez 6 éve volt. Erre mult decemberbe 170 ezres letiltást küldött a számlámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!