T-mobile tartozás mire számíthatunk?
Jó esetben részletfizetést adhatnak...
Különben elvsiznek mindent a tatát házából ami fedezi...
Csak ne dr. Zoltán Ákos gec.t küldjék. Az a fax a házat is elviszi...
Ez a fax, bármit...
3 millás kocsit 40k-s tartozásért is...
Akkor a lényeg, én tudom mert volt nehéz időszakom nekem is sőt 1 ügyem most is tart.
Ha behajtó cég vette meg a tartozást először megpróbálnak részletfizetésre rábírni(ez neked is érdeked és így járnál a legjobban ha elvállalnád), vagy akár te is kérheted tőlük.
-ha ez eredménytelen behajtást indítanak ami plusz költségeket tesz a tartozáshoz első körben megpróbálják letiltani amit jövedelemből lehet(munkabér,nyugdíj a többiből nem vonhatnak szociálisból sem)
-ha egy idő után ez is eredménytelen jön a végrehajtó és ingóságokat foglal le onnan ahol laksz lényegtelenül attól kinek a tulajdonában van tehát a tatádét is!
-ha ez is eredménytelen jelzálogot jegyez be a saját vagy közeli hozzátartozó ingatlanára és végül elárverezik
És ne késlekedj mert 130 000-ből 1 év alatt 1 millió is lehet a tartozás én is így jártam!
Kedves Utolsó!
Azért ennyire nem brutális a dolog.
Hozzátartozó házát nem árverezhetik el, akkor már
fél Magyarország hajléktalan lenne.
Sőt!
A vagyontárgyaival sem felel semmiért!
Nem ő az adós!
Az adós halála esetén a gyermekein behajtható a tartozás.
Én anyum házában lakom, a végrehajtó még a lábát sem tette be a házba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!