Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Sola vag Samsung...

Sony Xperia Sola vag Samsung Galaxy S Advance?

Figyelt kérdés
Sok tesztet elolvastam már róla, nem nagyon tudom eldönteni. Igaz nem is nagyon értek a telókhoz, úgy számok alapján... Ti melyiket ajánljátok?

2012. dec. 29. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Inkább a P-t a Sola helyett, ha belefér az anyagi keretbe.

Egyébként a kettő közül még így is a Sola.

2012. dec. 29. 13:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fér bele a keretbe:/ A Sola mennyivel, miben jobb az Advance-től?
2012. dec. 29. 13:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Hardveresen ugyanaz, így a teljesítményben szinte nincs különbség.A Ram mérete a Solában csak 512 MB, az S Advance-ban 768 MB, viszont mivel a Sony jobban optimalizálja a OS-t a hardverre, így felhasználói sebességben sincs szinte semmi különbség.

Viszont ami a Sony mellett szól, az a jobb anyaghasználat és a jobb Support és szvsz a telefonjaik megbízhatóbbak a Samsung telóinál.

2012. dec. 29. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem Galaxy S advance-van. Nagyon gyors telefon gond nélkül futnak rajta a játékok, kicsit nagyobb a kijelzője a sola-nal. Szerintem ezt válaszd.
2012. dec. 29. 13:55
 5/11 A kérdező kommentje:
R081! Azt írtad, hogy jobb anyaghasználat. Írják pár fórumban Sola tulajok, hogy a telefon jobb oldala recseg :/
2012. dec. 29. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Mint ahogy az iPhone 5 esetén hiba, hogy kopik a festék, a Lumia 900 burkolata fakult, a HTC One S kerámia burkolatáról pattogott a festék, a Sony Xperia S-re és a HTC One X-re kijelző sárgulás volt jellemző eleinte megint másik telefonnál a hátlap lötyög, stb...Szériahiba, a legtöbb telefonnál előfordul valami, de szérián belül sem az összesre jellemző, csak egy-egy szállítmányra.

Ezek az esetek rendszerint az első sorozatból való telefonokra jellemzőek, viszont a Sola (is) már van annyi ideje piacon, hogy csekély legyen az esélye annak, hogy beleakadjon egy ilyen darabba az ember.Illetve ezeket általában ki szokták cserélni, ha nagyon zavar.

Az S advance-nak, ahogy az előző is mondta, nagyobb a kijelzője(bár nem sokkal), szvsz én a helyedben mégis a Solát választanám.Mégpedig a legfőbb oka a Support, és a jobban optimalizált OS.Végső esetben úgy is neked kell döntened, nem kötelező adni az itteni tanácsokra.A legjobb, és legbiztosabb az, ha fogod magad, bemész a szolgáltatódhoz és megtapizod mindkettőt.

(Ettől függetlenül a Sony jobb minőségű anyagokat használ fel, mint a Samsung.Habár ezt is te fogod tudni eldönteni a legjobban magadnak, ha megfogdosod mindkét telefont...)

2012. dec. 29. 14:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem. Remélem nem szaladok bele egy hibásba. Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 29. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:
A sola jobb azokban, amit előttem leírtak, +szebb a kijelzője.
2012. dec. 29. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem solám van, a jobb oldala, a hangerőgomb felett tényleg nyöszörög picit, ha megnyomkodod. Ezen felül azonban a kategóriája legjobbja, egyik ismerősnek S Advance -e van, semmi pénzért nem cserélnék vele.
2012. dec. 29. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Sola tulaj vagyok, de az S advance-t ajánlom.

hogy miért? mert kincset és az a +256mb ram ami az s advance-ban van. tapasztalat. bár már tuti vettél telefont xD

2014. febr. 23. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!