Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony nem támogatja tovább a...

A Sony nem támogatja tovább a telefonomat. Mekkora és milyen kellemetlenségekre számítsak vajon? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Karira kaptam egy Sony Xperia Sola telót. Én néztem ki, igyekeztem olyat választani, ami nem belépőszint, de azért nem is a legteteje a kínálatnak. Korábban egy SE Xperia X10 Mini Pro-m volt, ott befürödtem azzal, hogy a szoftverfrissítés megállt 2.1-en, de rövid időn belül a legtöbb app minimum 2.2-ért kiáltott. Most a Sola-n gyári 4.0.4 van, ahogy elsőnek rádugtam a telót PC-re, már jött is a frissítés az addigi 2.3-ra. Most viszont a Sony bejelentette, hogy a Sola nem kapja meg a 4.1-et, és arra lennék kíváncsi, várható-e ebben a helyzetben is, hogy sorra leállnak az app-ok és ha igen, mikorra várható a bekövetkezése? Mert a mininél az volt, hogy egyszer csak már nem tudtam posztolni G+ app-ban, de utána már be se lépett, Miso app azt jelezte, nem tud kapcsolódni, meg ilyenek, most ezek jutnak eszembe elsőnek, amikkel szívtam. Custon ROM-nál persze mentek, de az a móka nekem nem jött be, igazság szerint bárki mondhatja, hogy azok jók, meg nem olyan bugosak, mint sokszor a gyári verziók, de a gyárit inkább használom bugosan is, mert tényleg a telóra optimalizált, és ez érződik. Most minden hasít, de elér-e ugyanez a probléma? Persze nem mintha lenne pénzem másik telóra, ami kap 4.1-et, csak próbálok a rossz élmények miatt előre felkészülni. Köszi előre is.

Ja és azok kíméljenek, akik szerint nem ezt a telót kellett volna venni, most már úgyis mindegy, mert ez van, és ha nem romlik el, két évig biztos marad, mert nincs másikra lóvé, ennyi. (Bocs, ha bunkó voltam, csak annyi ilyen okossal találkozni...)

2012. dec. 29. 04:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az ics még minimum 2 évig jó lesz, mivel még mindig a két éves 2.3 a legelterjedtebb android verzió, és szerintem még egy évig az marad, és addig arra fogják írni az alklamazásokat is, és csak utána fogják a 4.0-ra, szóval szerintem még 3 évig biztos jó lesz a telefonod.

És szerintem nincs az a hülye, aki azt mondaná, hogy nem jó telót választottál, mert a sola a legjobb a kategóriájában.

2012. dec. 29. 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmi kellemetlenséged nem lesz. Régen semmilyen frissítés nem volt, mégis 6-8 évig elmentek a telók.

Max 3 év múlva valami agyament pattanásnyomogatós játék nem indul el rajta, nagy dolog.

Gondolj bele, symbianra már elég régen nincs semmi fejlesztés, mégis a használt telefonok fele ezzel megy minden probléma nélkül...

2012. dec. 29. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól mert nem kap JB t, még jönnek rá a frissítések. De ahogy olvastam, a sony kezd megtörni, és mi, és az U tulajok is megkapják.
2012. dec. 29. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Második válaszoló, te nem értetted szerintem a kérdést, mert azért a 6-8 éves telók egy más kategória, mint ahogy a Symbian is. No offense, nekem is volt ilyen telóm, de 2.1-es Androidon néhány hónapja már jó formán csak az e-mail meg böngésző app ment normálisan, de abból se a legfrissebb verzió, mert az már nem volt a 2.1-el kompatibilis.

Azért köszi, és a többieknek is, ezt örömmel hallom, hogy nem lesz baj. Jó lenne az is, ha engedne a Sony, über gáz, hogy a Sola-nál gyengább telók megkapják. Nincs egy éves, de már menne a kukába. Bnőmnek U van, szóval az is jó lenne, ha az is megkapná végül. Hardveresen elbírná, elvégre az X10 mini is vitte. Persze, azon laggolt meg sok volt a váratlan restart, de döcögött. Akkor ezek simán vinnék. szánalmas.

2012. dec. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!